Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Britről csak annyit h sztem teljesen korrekt. Kb 1 hete vettem tőle egy Shoei X-Spirit sisakot és amint felhívtam és benyögtem h kéne azt mondta rögtön tudunk találkozni, megbeszéltünk egy helyet és ott volt időben, teljesen jó volt a sisak nem át****ás, ár is korrekt volt! És manapság ritka az ilyen ember (legalábbis én azt tapasztaltam) akivel ennyire gyorsan és zökkenőmentesen lehet üzletet kötni!
Sziasztok

Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek!
Egy TCX nevű csizmát szeretnék venni ( sport, és a középső minőségűt ) véletlenűl ,nincs valakinek ilyen csizmája?
Ez a TCX név, az új neve az Oxtarnak! Én ha külföldről rendelem meg úgy olyan 40.000 körűl lenne, de így meg olyan 51.000 :S, és hamegmaradna egy 10.000 es, az 2 tank benzín lenne :DDDD
Próbáltam egy AXO csizmát, ott a méretem 40 es volt, szerintetek akkor itt is a 40 es lenne a jó nekem?

Előre is köszönöm, a válaszotokat

Hali
Én úgy fogom fel a dolgot, hogy ha Te nem lennél, akkor boltban kellene megvennem a szajrét (vagy egy másik szürkétől), úgyhogy befogom a pofám egyenlőre, pláne mivel a mocit is csak ősszel akarom birtokba venni...
Kellene most a fekete Arai is, sőt a ruhám is eladtam, hogy majd lesz nekem mégszebb alpin, de hogy?
Ha arra várok, hogy az őszi hazalátogatásom alkalmával megkereslek, zicher hogy csak s-es cuccaid lesznek...
Ezzel csak az a baj, hogy esélyt se adsz így a távolabb lévő potenciális vásárlóknak hogy elmenjenek a házadig és lobogtassák a pénzüket..Nekem pl név, telefonszám, e-mail, msn az adatlapomon.
És itt nem arról van szó hogy küld el a vevőt aki a házadhoz megy, hanem ha valaki 1 hónapja kér Tőled egy kesztyűt amit biztos hogy lesz Neked, akkor én pl úgy csinálnám hogyha megérkezik a kesztyű, adnék esély megvenni annak aki először kérte, és ha nem jön érte akkor eladni annak aki érte megy. Pl ha meglenne a lista, akkor tudnád hogy GP pro kesztyűből simán elmenne 6 pár úgy hogy nincs rizikó benne, mert berendelték. Ha valaki kért Tőled valamit, akkor elvárná az ember hogy először őket értesíted hogy megjött az áru, lehet értemenni. Nem pedig 10 perces intervallummal eladni mindent. Persze, Neked az a jó ha rögtön visszajön a pénz, de könyörgöm, mennyit kellene várni így is? Max 1-2 napot, és pénzednél vagy, ráadásul teljesítettél minden kérést. Ez azért nem elhanyagolandó tény.
Többször kérdeztük itt a fórumon, hogy mi van a kesztyűkkel. Ha nincs bizodalmad bennünk, akkor csak annyit kellett volna kérned, hogy adjunk meg minden adatot Neked.
Szia!Jelenleg sisakom van ilyen,Sőt még tegnap kesztyű is volt.A sisak L-es,és a kesztyü is.Nem tudom mi lesz jövő hónapban,ahogy beljebb érünk a motorosszezonba,úgy fogy a cucc,és aki akar,addigra úgy is bevásárol.Tehát lehet,hogy addigra megáll a biznisz.
Bocs,rossz képet raktam.Ez a ruha!
Spidi Gp Kangaroo Vadi új,54-es méret egyrészes bőrruha.Boltban 1500Euro(367 000Ft)160 000Ft-ért elvihető!
Britt!
Akkor most kérdem(lehet röhögni Rajtam)
Jövő hónap közepén(akkor lessz rá lé),SZERINTED,tudsz hozni,kesztyűt és bokót?
Kesztyő:ARLEN NESS,black/white/blue
Sisak:Shoei Xr1000 Cryptic
Azért a jövő hónapban,mert előzőleg amikor írtam a fórumon,nem reagáltál rá és elment másra a lé.
Valaki?Shark RSR2 Foggy legend.Vadi új L-es méret 149 900Ft helyett 70 000Ft
Látom felborzoltam a kedélyeket.Uraim!Van itt egy csomó ember,sokan név,és adatok nélkül,tisztelet a kivételnek.Személyesen nem ismerek senkit(akikkel találkoztam adásvételnél ezt a részt kihagyhatják)és ezek az emberek kérik számon rajtam,hogy miért küldök el egy vevőt,aki idejön a házamhoz,lobogtatja a pénzt,ehelyett miért nem megyek fel Pestre,vagy akárhová,hogy majd ő megpróbálhassa a ruhát,és ha jó,akkor lehet megvegye.Komoly pénzekért kell megvásárolnom kint a cuccokat,senki kedvéért nem fogok kockáztatni,hogy esetleg a nyakamon maradjanak.És persze,hogy nem írok vissza mindenkinek,de mit is írhatnék,ha hirdetek egy Alpinestars ruhát,ő pedig egy Berik miatt irogat.Érti ő,hogy én nem azt hírdetek,de biztosan tudok szerezni.
...meg esetleg ha találnál 300 ajró alatt RX 7-es Arait...
Miért nem boltolsz Te akkor ezekkel a cumókkal?
Látod, kereslet van szarásig...
szevasz.
akkor megkérnélek,hogy linkelj már az ebay-ról egy L-es GP-pro vagy plus kesztyűt.Én sajnos nem találtam.És akkor legyen olyan 10-12ezer forint körül,mert ugye van postaköltség is...
Előre is köszi.
Ott az ebay,hasonló áron vagy olcsóbban meg tudjátok venni.
mondjuk akinek szerencséje volt, és tudott venni vmit ettől az emberkétől az könnyen beszél, mert nem dadog...

de amint itt vissza olvasok egy jó pár hszt, sokan szívnak miatta mint a torkos borz, akit rákapcsoltak a porszívóra, köztük én is.

Én sem 7 km re lakom Tbányától, egyik késő este látom egy negyed órával hamarabb feltett hirdetését.
Írok neki egy mailt, mondván este kb. 22.30 van, csaknem kéne tel. -n zavarni, hogy másnap adja fel a cuccot, mert próba nélkül tuti jó lenne, kell meg stb.
a mail elment, semmi, nem válaszolt...
mikor másnap de. 11 körül hívom az emberünket, a cucc már persze sehol, mert egy helybéli elment érte, és kifizette...

na nálam itt telt be a pohár ...
Roberto-nál és Heronál a pont.
Én is ezt csinálnám Britt helyében.
Ez tényleg szerencse ... a Gp plus kesztyűkhöz vissztérve... Negyed órával, hogy feldobta a kesztyűket hívtam telefonon, az L es belőle már akkor le volt foglalva, szerencsére az XL-est nekem sikerült, és másnap korrekten át tudtam venni....Gyorsaság a lényeg, én pont dolgozni indultam akkor itthonról mikor frissítettem az oldalt, és megláttam a kesztyűket...szerencsém volt, mert mire beérek, már XL-es sem lett volna tuti!
Britt, nem elérhetetlen, ezt azért ne mondjátok, én nem egyszer beszéltem már vele, és ma lenne már ruhám ha nem lenne ilyen válogatós a pofám!

Egyébként csak gondoljatok bele ki lenne az ő helyébe..Én biztosan NEM!
Egyébként szerintem ő úgy vásárol, hogy amit kap vagy ami jó áron van, igy a megrendelés eleve hülyeség, mert mindig abból lehet csemegézni ami épp akad, persze az más kérdés, hogy lehet valakinek éppen szerencséje van!
Mondjuk ebben maximalisan igazad van!
Minek kockaztasson a postaval meg a rohangalassal?
Bar nekem meg igy nem lesz csizmam:(
Bar ha igy onti a dolgokat egyszer megtelik a piac:)
Ez a lista teljesen az emberségröl szol. Neki ha a normákat nem veszük figyelembe kurvára mindegy kinek mit ad el. Neki ma megjön a cucc holnapra kezében a lóvé, el van adva. Ez a könyebik verzio mint postára rohangálni, várni az utalgatásokat, meg a postást az utánvét csomaggal, és ezekben még benne is van hogy valaki becigányozik baszik átvenni a csomagot, stb. Igy neki ez a legkényelmesebb erősebb, gyorsabb kutya baszik. Noh ez nem ellenkampány, csak ugy gonolom az a humánusabb ez az egyszerübb verzio. Habár csak motorosok vagyunk mindanyian, szebb a humánusabb verzió mint az egyszerüb...
Uppsszzz

En csak egyszer irtam neki,de ugy nez ki suthetem:(
Pedig tenyleg jo aron adja a dolgokat,de ha nincs akkor nincs.
Kb ez olyan mint a motorhirdetesek kozott is elofordulo kamu hirdetesek,ahol szinte ingyé kinalnak egy egy gepet,de nem szerepel semmilyen elerhetoseg sem.Nem eloszor talakoztam mar az esettel itt az oldalon.
Sajna,megy tovabb a gyujtogetes es marad a bolt,vagy a hasznalt.Amugy meg mindjart itt a karacsony es lesznek akciok:-)Kitartas!
Azert bevallom a fene megevett amikor meglattam nala 15 ezerert Dainesse kesztyut ujan,mert en kb 2 hete vettem egy hasznaltat(ami nem volt abszolut hasznalva)20 ezerert.
Lattam most ugyan egy Alpinestars akciot,ahol szinten hozza lehetett volna jutni ennyiert egy uj kesztyuhoz,de en a Dainesse-re hegyeztem mar egy ideje a repam.
Ezek utan hogy Brit elerhetetlen mar nem banom a vetelet:-)
Na meg amugy sem ,mert Qrva jo!
Ez a listás dolog sztem is jó 5let lenne,reméljük Britnek is felkeltette az érdeklődését és rááll a dologra.
tutis!

Erről van szó!
Nem tudom,talán emlékszel a múltkoriban Én is kritizáltam Britt-et,ezmiatt.
Nem rosszindulatból,csak pontosan azért,mert engem például válaszra sem méltatott.
Nekem is szükségen lenne most hirtelen egy új bukóra és kesztyűre.Dehát így?Nem lehet rá számítani.
Jó,biztos biztos sokat megy.De ez Neki is pénz.
Tehát lehetne segítőkészszebb is.
Főleg,Én kb.200 KM-re lakom tőle,de ígyis megérné elmenni hozzá,ha segítőkészebb lenne.
Lebeszélsz Vele valamit és mire odaérsz,lehet,,hogy már nincs,mert más előbb ért oda.
én már rég lemondtam Brittről, de titeket sem értelek, min lepődtök meg
Én nem akarok más dolgába beleszólni, csak próbálnék sugallni egy jótanácsot Britt kollégánk számára.
Sokan vártunk cuccokat Britt-től, személy szerint én is kb 1,5 hónapja kérdezgetem a GP plus kesztyűt hogy mikor lesz már, nappali is tökre rá van kattanva a kesztyűre, row is vár mint a messiás, sőt több nevet is tudnék sorolni aki nap mint nap kérdezgeti a rendelt árukat. Szerintem kéne vezetni Brittnek egy listát, felírni hogy ki mit kér, és azoknak az embereknek adni el először a cuccokat. Ezek is elkelnek kb 5 perc alatt, én személy szerint 1 óra múlva telefonáltam amint megláttam hogy van L-es kesztyű és már nem volt. Tudom hogy mindenki jó áron akar vásárolni és túljelentkezés van, de személy szerint engem kicsit bosszant a dolog hogy hetekig kérdem mi van, és talán olyan kapja meg a kért dolgokat, aki csak egyszerűen közel van..Üzletben szerintem nem kellene a kapitalizmust emlegetni se. Személy szerint én is sok dolgot eladtam már a fórumon, és mindig az kapta meg aki lefixálta előre a dolgot, nem pedig az aki leghamarabb jött érte. Britt kollégánk nagyon jó áron hozza a dolgokat, ezért külön köszönetet kell mondani Neki, csak jó lenne már részesülni is belőle
Én személy szerint most kénytelen voltam boltban motoros kabátot venni a kesztyű helyett (lófaszt voltam kénytelen, de ki nem szeret motoros dolgokat vásárolni ) úgyhogy a kesztyű projekt 1 hónapot csúszott, de 1 hónap múlva természetesen igényt tartanék rá.
Szóval, bőlére eresztett mondandóm lényege az lenne, hogy jó lenne egy lista Britt kollégánk részéről hogy ki mit kér, és így sok ember nyugodtabban aludna
Természetesen aki rendel valamit, az adjonmeg minden elérhetőséget magáról, így biztosítva ezzel is a rendelése komolyságát...
Még1x elnézést a hosszú irományomért, de szerintem sok ember nevében beszéltem (remélem)
off: Aalesund, egy "Magyarországnyival" északabbra
on