Köszi a segítőkész "kollégáknak". Azt elfeljtettem mondani, hogy Vas megye környéke lenne nekem jó, vagy ha meg lehet beszélni akkor postán küldenének 2 db cipzárat és én meg beletetetném. Amúgy még nem vettem meg a bőrszerkót, csak akkor ha tudok bele szerezni cuccot. Ha mondjuk max 10-ből meg lehetne csináltatni akkor már meg is veszem a szerkót.
Jó kis interjú.
Érdekes,hogy a drága versenyruhák csak a varrásban külömböznek az utcaitól.
És azért a DAINESE a legjobb ruha a mester szerint is,amivel csak egyet tudok érteni.
Ádám, sokkolni foglak, de nem én vagyok Fekete Béla ...ott a száma, kérdezd meg tőle
..az árhoz csak annyit, hogy vannak dolgok, ahol a minőség fontosabb..
Teljesen Új eredeti FOX Racing protektoringek eladók S-Xxl-ig! Váll-, gering-, mellkas-, csípő-, felkar-, illetve alkar protektorral felszerelt protektoring!
Ár:25.000Ft+1500Ft postaköltség
Ha a méretezéssel merül fel benned kétség, akkor a lenti mérettáblázatot segítségül veheted!
Elérhetőségek:
-Tel.:06302334445
-E-mail: sira.mark@c2.hu
-Msn: sira.mark@hotamil.com
Mérettáblázat:
S M L Xl XXl
Méret: 44-46 48-50 52-54 56-58 60-62
Mellkas: 86-91 97-102 107-112 117-122 122-127
Itt a kesztyű linkje, ezt láttam: http://www.roleff.de/EN/EN/pro... .Azért tűnt jobbnak, mert elég jól szellőzik, és jó áron is volt.
Túrázáshoz használom a motort, csak eléggé tönkre van menve a térdem így is, nem szeretnék kockáztatni egy esést.. Nadrág fölé csatolósra gondoltam.. de ha ilyen tapasztalatok vannak :S
ja és köszi a gyors választ
Az meg milyen kesztyű, ahol nincs proti minden ujjnál? Nem is hallottam még ilyet, sztem már vagy 20 éve nem csinálnak olyat... Térdproti mihez kell? Mert ha gyorsmocihoz akarod használni farmerre mint a vagány balfaszok, akkor felejtsd el szerintem, vagy úgy jársz vele mint a cimbim, akinek mindkét térdét eltörte az esésnél elforduló tépőzáras szar.... Ha krosszozol vagy endurózol az más persze... A kesztyű ideális esetben protektoros a bütyköknél, az összes ujjpercnél és a csuklónál alul-felül. Fontos, hogy a bőrkesztyű meg fog nyúlni akár egy méretnyit is, ezért passzentosat kell venned. Kicsi se legyen mert, 100 km alatt leszedi a körmeid... Legalább a tenyerén legyen duplán varrva és az sem baj ha össze van varrva/kötve a kis- és a gyűrűs ujj kicsavarodás ellen...Ja és szellőzzön faszául...
Shoei X-Spirit,s egyéb bukók, kesztyű,bőrruha,csizma beszerzését vállalom a bolti ár alatt.Főleg alpinestars,de egyéb márkák termékei is képbe kerülhetnek. Kéréseket először mélbe kérném,aztán telefonon/személyesen lehet egyeztetni továbbiakat.
noarmy@citromail.hu
Sziasztok!
Lenne két kérdésem. Most vennék kesztyűt, kinéztem egyet, de az ujjain nincsenek protektorok. Pontosabban a kisujjon, és nagyujjon vannak lágyak, de a többin semmi.. Ez mekkora hiányosság? Mert láttam olyanokat, ahol mindegyiken vannak, de azok drágábbak is voltak..
A másik kérdésem az lenne, hogy térdprotektor vásárlásnál mire ügyeljek? Ti milyet ajánlanátok?
Érdekes,hogy a drága versenyruhák csak a varrásban külömböznek az utcaitól.
És azért a DAINESE a legjobb ruha a mester szerint is,amivel csak egyet tudok érteni.
..az árhoz csak annyit, hogy vannak dolgok, ahol a minőség fontosabb..
Cölöp (Fekete Béla) 20/337-2355 Cegléd
Tudja valaki, hogy hol tudok szerezni bőrruhába (Spyke) cipzárat. Amivel a mellkasnál összehúzom + amivel a nadrághoz.
Köszi
szinte új,sürgős
Ár:25.000Ft+1500Ft postaköltség
Ha a méretezéssel merül fel benned kétség, akkor a lenti mérettáblázatot segítségül veheted!
Elérhetőségek:
-Tel.:06302334445
-E-mail: sira.mark@c2.hu
-Msn: sira.mark@hotamil.com
Mérettáblázat:
S M L Xl XXl
Méret: 44-46 48-50 52-54 56-58 60-62
Mellkas: 86-91 97-102 107-112 117-122 122-127
Túrázáshoz használom a motort, csak eléggé tönkre van menve a térdem így is, nem szeretnék kockáztatni egy esést.. Nadrág fölé csatolósra gondoltam.. de ha ilyen tapasztalatok vannak :S
ja és köszi a gyors választ
noarmy@citromail.hu
Lenne két kérdésem. Most vennék kesztyűt, kinéztem egyet, de az ujjain nincsenek protektorok. Pontosabban a kisujjon, és nagyujjon vannak lágyak, de a többin semmi.. Ez mekkora hiányosság? Mert láttam olyanokat, ahol mindegyiken vannak, de azok drágábbak is voltak..
A másik kérdésem az lenne, hogy térdprotektor vásárlásnál mire ügyeljek? Ti milyet ajánlanátok?