Azért megnyugodtam, köszi . Ja kicsit beparáztattak... Nem állt volna szándékomban kiadni 40rugót egy olyan sisakra amiben a +20ezret csak a kényelemre fizetem, és városi robogósisak lenne.
Amit írtam legutóbb azt nem ellenérvnek szántam, hanem csak gondoltam leírom mint szélsőséges eset. Ahhoz hogy védjen a bukó szerintem jól esni is tudni kell . És nem kamionnal, betonoszloppal stb. szemben .
Gyere már ki ide, az Isten háta mögé és próbálj meg "minden márkából felpróbálni..." Itt dagadt norvégok élnek, többnyire kordúrában tolják a BMW-ket....Innen vagy 600km a legközelebbi "bázis"... Nem eccerű....Csimma lefújva, télleg jobb megtartani...
Tudja valaki, hogy mennyire frankó a Spidi dzsekik/kétrészes ruhák mérete? Arra vagyok kíváncsi, hogy az 56-osnak mondott ruci vajon alpinban 54, 56 vagy 60? Lenne egy akciós jelmez bagóért, nagyon beleugranék, de nem tervezek 20-25kg-ot ledobni, csak kb a felét...
Hello Alex.Beszéltem az Ago-val,és R1-hez nincs O2 szenzor eliminator,mert elméletileg nem kell,ha ki van iktatva a szonda.Máshol kell keresnem a problémát.Kösz a segítséget Hali!
Ha lenne mivel Majd egyszercsak visszatérek és akkor kifújom az orrod a kanyarban, miután kicseréltem az első teló szimeringjeidet és elhúzok külső íven
ezt meg egyébként sem venném meg
Amit írtam legutóbb azt nem ellenérvnek szántam, hanem csak gondoltam leírom mint szélsőséges eset. Ahhoz hogy védjen a bukó szerintem jól esni is tudni kell