400-450-ért kapsz RX-7-et, minek lejjebb adni? Minden Arai kupak qrva jó, de ha adott a lehetőség, sztem ne szalaszd el...A különbség főleg a szellőzésben van, az RX-7 verhetetlen! Ma volt szerencsém csapatni egy nagyot a zsír Matsudómmal és hát...... csak felsőfokban, mindenről !
én az rx 7 re szavazok! én épp ma adtam fel az l es méretű agv ti tech em és már ha minden igaz itt is van nemsokára az S es méretű ugyan ilyen agv ti tech em csak full feketében
a szines a mult a fekete a jövőőő
Sziasztok.
Vélemények kellenének...leginkább elfogulatlanok,de mint tudjuk ilyen nincs.. Sisak vásárlás előtt állok megadatott az a lehetőség,hogy ismerősöm behozza amcsiból nekem.Melyiknek a legjobb az ár-érték aránya az alábbiak közül(valami indoklást is szeretnék):RX7,X-11,RF-1000,RSX ezek azok a kupakok amik nálam számításba jönnek.Az áruk ebayos ár,tehát mélyen a hazai(egy vicc..)ár alatt.
Típusa válogatja. A SHARK RSX-é kényesebb, mint a SHARK RSF2-é, de mindkettőnél érzékenyebb a Shoei XR1000-é. Ha csak sötétítettet veszel, azok strapabíróbbak. De azért nem jön le első mosásnál a tükrösréteg egyikről sem. A legnagyobb gondot az okozza, ha elkapsz egy esőt és a plexit vmivel (kesztyű) törölgetni kell, vagy ha véletlenül lefejelsz vele valamit és megkarcolod a plexit.
Saját tapasztalatom alapján én a télen be fogok szerezni mégegy tükröst, meg egy full sötét, nem tükröst is.
A Pumákat be kell törni ! Ez az ára a későbbi totál passzos merevségnek. Első nap én sem bírtam felvenni, csak 30 perc rángatás után. Második nap 5 perc volt... Most belepattanok pikk-pakk, mint egy tahó kamionos a tehénszőr klumpájába...
A motorrevüs Ádám egy-egy másfeles kóláspalackot állított bele amikor nem használta, mert bokában Őt is nyomta. Bevállt. Nekem is...
Köszi!
Mondjuk én Shark RSX-et akarok 205 $ ért, szerintem énis megkérem h írja már vissza 80$ ra.
Ebből lehet bármi bajom? Azontúl, hogy a bitosító csak annyit térít, ha eltünne?
linkeltem pár napja a címet, akonnan én vettem az Arai kupakom. 399 dolcsi volt az itthoni 179 e Ft helyett... A kereskedő kérés nélkül 80 dolláros vételárat írt a csomagolásra és így megúsztam a vámot és még az áfáért sem jelentkezett senki... Olvass vissza ha gondolod. Ez a cég Arait, Shoeit (kivéve X-Spirit), KBC-t és HJC-t árul...
Asszem csak 2 változat van a puma 1000-ből. A különbség szemre az, hogy a 2008-asnak (Puma 1000 V2) nagyobb a koptatója elöl, rálóg a klasszikus csíkra a kisujj tövénél. tehát a válaszom: NEM. nekem 2007-es van...Láthatod a képeim között.
de szerintem is probald fel.
De látatlanba RX7
a szines a mult a fekete a jövőőő
Vélemények kellenének...leginkább elfogulatlanok,de mint tudjuk ilyen nincs..
Saját tapasztalatom alapján én a télen be fogok szerezni mégegy tükröst, meg egy full sötét, nem tükröst is.
A motorrevüs Ádám egy-egy másfeles kóláspalackot állított bele amikor nem használta, mert bokában Őt is nyomta. Bevállt. Nekem is...
Mondjuk én Shark RSX-et akarok 205 $ ért, szerintem énis megkérem h írja már vissza 80$ ra.
Ebből lehet bármi bajom? Azontúl, hogy a bitosító csak annyit térít, ha eltünne?
http://stores.ebay.com/Powersp...
És áfa nyilván nincs a "buy it now" árban, az mennyi plusszköltség? Valamint a vám hány %?