Szerintem lesd meg a superzone honlapját... Pont két perce láttam rengeteg rucit az oldalukon, egyrészesek akár 100 rugóval is olcsóbban! Sőt, ahogy észrevettem tegnap/ma óta még olcsóbb....És ők sztem eleve nem drágák...
Van hát! most kínáltak jóval olcsóbban. Remélem nem kell attól tartani h hamis, még nem láttam élőben. Egyébként ha van is ilyen azt hogy lehet kiszúrni? Pohi te rendőr vagy? néztem az adatlapod. Múltkor 20 motorosrendőr vezetett fel egy autót BP-re, kicsit meglepődtem mikor jöttek szembe velem, de majdnem mind visszaköszönt
Itt a fórumban van egy csaj aki ilyenekkel foglalkozik,meg festi is a sisakot.
Csak most nem ugrik be hogy ki az.
Nézd meg az adatlapjaikat a csajoknak,hátha megtalálod.
Szépen dolgozik!
Akkor airbrush. A fekete Shoei-t akarom "felcicomázni", mert a gyári matricákkal nem nagyon tetszik... Valaki tud embert erre a feladatra és kb. mennyiért vállalják el?
A második képemen látható a matricázott sisak. Alapból sima kék volt erre jött rá a fehér rész és a sárga piros fényvisszaverők meg a kék police felirat....
Szerintem bármelyik matricás tud, de nem csinálja, mert a sok hajlat miatt nagyon nehéz, vagy ha mégis akkor horror áron. Nekünk a rendőrsisakot matricázta a helyi matricás Balassagyarmaton.....elvolt vele 1 másfél hétig napi 1 órát, mert tovább nem bírta idegekkel
Arlen Ness egyrészes kellene,meg talán egy Spyke Totem tipegő,vagy egy Puma
Csak hogy mégis mennyiben lenne!
Kék szin a dominálló!
Neked már hazaért a kupakod?
Úgy emlékszem,hogy Te hozattál kintről.
Tudnátok nekem segíteni?
Nyíregyházi motorosboltok oldalait keresném, de csak 2-3-at találtam. Ti tudtok linket?
Köszi, helo
Csak most nem ugrik be hogy ki az.
Nézd meg az adatlapjaikat a csajoknak,hátha megtalálod.
Szépen dolgozik!