Sziasztok! Most nincs igazán időm visszaolvasni, szóval ha volt róla szó, bocs! Mi a véleményetek az Alpinestars sportmotoros bőrruciról?
Miben más a gyakorlatban ugyanannak a típusnak az egyrészes és a kétrészes változat (azon kívül, hogy egyrészes és kétrészes)?
Köszi!
Egy kis segítség kéne nekem, nem gondóltam volna h ebből ekkora gondom lesz!
Tud valaki olyan boltot mondani nekem ahol lehetne jóóó kétrészes bőruhát venni?
Újjan vagy használtan is jó lenne nekem!
A bibi h lehetletlen a méretem, 175 cm magas vagyok és 65 kg ( Rossi meg nem adja el az övét )
ha tudna nekem segíteni valaki azt megköszönném!
Ezeket kérlek szépen ha jók az információim "Dél Afrikai lehúzásnak hívják" ÁTVERÉS CSALÁS! Ne foglalkozz vele! Beírod a googliba és kidobja hogy pontosan mi is az! A lényeg nagyjából te utalod a lét ők meg elfelejtik odaadni a motort.
Láttam egy csomó mocit az apróban, amiket cirka harmad áron árulnak. Pl. 4-5 éves ZX-12R 700.000 Ft-ért. Hirtelen három BMW-t látok még, mind hasonló korú, áruk 7-8 kiló.... Azt hihetném, hogy hitelátvállalással adják, de valami furcsaságot látok. A megjegyzés rovatban mindenhol ez áll szó sterint: "kapcsolat én mellett e-mail: ........." És itt egy yahoo-s vagy ymail-es cím áll!?
Ismeritek ezt a dolgot? Mi a szar ez?
Igen, képen is rövidnek tűnik... Tényleg, ha az 58-as laguna seca nacit összecipzározom egy utcai, hosszabb kabáttal, akkor kijön egy olyan cucc, ami jó lehet egy 210 centis mandróra is?
Szerintem a bőrruha és a protektoring jól kiegészítik egymást, ha sokat motorozol a városban. A protektoring nem helyettesíti a bőrruha/bőrkabát+gerincvédő kombót, hiszen pályára, vagy a város határain túli motorozáshoz továbbra sem mondanék le a bőr védelméről. De melózni járni, ügyintézni tökéletesen megfelel még sportmotoron is.
Van a mellényem,ezt hordom bőrruha alá,az ing szeintem csak egy laza bevásárlásra jó. Van egy 58-as kispupos titániumos kétrészes dainese Laguna Seca-m
Pár napja belinkeltél egy mellényszerű Dainese-t. Asszontad, abban tolod.... Mondjuk portfóliódat ismerve nem lenne meglepő, ha lenne egy ilyened is....
Van (lesz) valami hasonló eladód? Spidi defender b/c, Dainese Gilet Wave 2 neck....?
Lényeg, hogy ujjatlan legyen, de mellprotis....
Esetleg felnőtt 2 részes pici púpos ruci, külön is hordható, hosszú kabáttal? Áve
Miben más a gyakorlatban ugyanannak a típusnak az egyrészes és a kétrészes változat (azon kívül, hogy egyrészes és kétrészes)?
Köszi!