Én azon a motoron bármikor bőrruhát használnék protektorokkal........sajnos néha az sem elég, épp a héten távozott el egy barátunk ugyanezen típus hátán......szóval gondold át.
Tulajdonképpen én nem szeretem, engem a protektor ing zavar a mozgásban, páncélban jobban szeretek vágatni, egyébként szerintem a név ( főleg amatőr szinten) nem sokat jelent.
Szia! Vector-t is Abból a modellből most néhány szin "closeout" tehát kifutó azok olcsóbbak is ugy mint Fekete-Ezüst, Fekete-Kék-Ezüst, illetve a Piros-Fekete-Ezüst, az Orange új cucc ugyhogy az nem olcsóbb. Ezekből a méretet meg kell nézni mert gyorsan fogynak...
Halihó! Bocsi, csak kérdezni szeretnék! Most szeretnék venni protektoringet és néztem az FM-et is (a tied nekem nem jó méretben), de nem tudom hogy mennyire gagyi? Van esetleg tapasztalatod (bár 2-szeri használatból elég nehéz). Esetleg a haveri körben? Ha nagyon szar, akkor inkább keresek márkásat (UFO, FOX). Előre is köszi a tanácsot! Csá!
Sziasztok!
Alpinestars Vector,MX-1,vagy RC-1-es dzsekit tud valaki behozni (olcsón)?Még csak érdeklődöm,nem sűrgős!Szín mindegy csak ne fekete!Méret 52-es!Válaszod előre is köszönöm!
Hát én nem néztem még ezt. Ahol a legolcsóbb onnan jön. Az európai modellből barátom vett egy L-est és nagyobb arcpárnákat vagy kisebbeket, nem is tudom pontosan, de kellett variálnia vele, hogy kényelmes legyen. Az én fejformámnak a Shoei tökéletes, nem is fogok mást venni. Felvettem az arait és nem volt komfortos nekem, ezért nem is veszek ilyet magamnak akármilyen jó legyen is. De ha kell szólj és rendelek
Írtam, hogy dobj egy mailt ha kell, de nem jött, bár a levelezőrendszerem fel volt borulva kicsit, lehet ezért nem kaptam meg. El tudtad adni a másikat? Ha kell írj és hozatok.
Pohi, Alex...!
Kérdés:
Az Arai kétféle héjmérettel gyárt sisakokat(G;L), ha jól tudom.
Pl.: Japánból lehet 'G'-tipust is rendelni? Arra gondolok, hogy a
Japán emberek test és fejmérete alulmarad az Európai
emberekhez képest! Tudom biztos vannak nagyfejű japánok is, de....
Egy kerdes a beszallitokhoz
Valami ilyesmit
Tulajdonképpen én nem szeretem, engem a protektor ing zavar a mozgásban, páncélban jobban szeretek vágatni, egyébként szerintem a név ( főleg amatőr szinten) nem sokat jelent.
Ár: 110.000.- Ft
Szállitási idő: 15 munkanap.
küldheted az xxl-es sp1-et
Alpinestars Vector,MX-1,vagy RC-1-es dzsekit tud valaki behozni (olcsón)?Még csak érdeklődöm,nem sűrgős!Szín mindegy csak ne fekete!Méret 52-es!Válaszod előre is köszönöm!
Köszi.
Írtam, hogy dobj egy mailt ha kell, de nem jött, bár a levelezőrendszerem fel volt borulva kicsit, lehet ezért nem kaptam meg. El tudtad adni a másikat? Ha kell írj és hozatok.
Kérdés:
Az Arai kétféle héjmérettel gyárt sisakokat(G;L), ha jól tudom.
Pl.: Japánból lehet 'G'-tipust is rendelni? Arra gondolok, hogy a
Japán emberek test és fejmérete alulmarad az Európai
emberekhez képest! Tudom biztos vannak nagyfejű japánok is, de....