Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

El. hogy ezek a kawasakisok mindenhun ottvannak..
Csaó Akkor eltudnád küldeni jó címre az adatokat?
Annyiért, most, nagyon gyatrát kapsz. Szerintem rakjál hozzá még egy huszikát, és akkor lábadnak is jobb lesz várj a vásárlással szerintem ha lehet ....
Hmm,el is felejtettem ezt a hirdetést lehet megnézem
Valami csimmát kéne vennem,csak nem tom milyet.Olyan 40et szánnék rá,gondolom ebből nem lehet vmi hú de faszát...de tippek?valamivel többért esetleg?
Általában igaz hogy a legdrágább cuccokat lehet kintről jóval olcsóbban beszerezni mivel ezeknél jelentős igazán az árkülömbség.
Európai ebay oldalak Német, Olasz, általában jóval drágábbak az Amerikainál a választék negyed annyi mint Amcsiban rugalmatlanok fizetés szempontjából egy csomó eladó nem fogad el paypal-t lásd: Német ebay és sorolhatnám - egyszóval amatőrök az Amcsikhoz képest az on-line business-ben...
Volt az 7000 is annó. Sajnos most ennyi. A csúcskategóriás sisakom megérik még így is, de az olcsóbbak valóban nem annyira. Shoei xr-1000 kintről 96 itthon 116, shoei x-spirit kintről 120 itthon 197, Arai rx-7 kintről 135 itthon 185.
Hát akkor neméri meg
12. 000 Ft posta nagyon sok,annyival nemolcsóbbak kint a sityakok
nem az ő üzletüket rontom, de a német ről én már vásároltam....ennyi, csak nem sisakot hanem puffut....ennyi
Az új sisakok csak nüansznyival olcsóbbak mint otthon ha olcsóbbak egyáltalán..... Szerintem nem pálya a német béj egyáltalán.... Vegyetek kupakot Alextől, SSR8-tól vagy Pohitól, minimális árréssel dolgoznak (ezzel együtt is magyar bolti ár alatt 40-50 százalékkal...) és nincs rizikó, hogy lesz-e vám és áfa vagy sem illetve ,hogy megjön egyáltalán a szajré....
ebay.com-on tudsz konkrét céget pl. akitől te már rendeltél....mondjuk schubert sisakot nem gondolnám h onnan kell...de a tapasztalat nálad van :-)
Alexnek igaza van. Csakis az amcsi béj a gazdaságos! Nekem sisakom, dzsekim, ruhám, egyebeim mind-mind 7-8 naptári nap alatt érkeztek meg, probléma nélkül. Egyszer kellett vámot plusz áfát fizetnem, az összes többinél pici árat írt rá az eladó és megúsztam azt....
Több mint 3 hete nyertem meg egy Dainese rucit az angol béjről és még nincs itt...Mellébeszélt a fickó egy hétig, de most már látom a tracking no. alapján, hogy a futárcég szarakodik a cuccal 17 (!) napja....pedig itt van a városban már vagy 100 órája....
Olasz béjen 3 rucira licitáltam, érdekes módon mind a hármat visszavonták a lejárat előtt 1-2 nappal pedig nem is egy eladótól származtak....
Sisakot az USA-ból érdemes venni nem Ojrópából.... Ebay.com a barátod
németektől honnan érdemes sisakot rendelni? ebay pl? te ebayen csinalod?
Hajrá, remélem addig a dollár árfolyamis lejebb megy......
Angoloktól még nem rendeltem. Haverom igen pólókat soha nem jött meg. Az e-bay kiírja a postaköltséget. Amerikából 60 dolcsi körül van egy sisak postaköltség. Németektől 20 euró volt.
Összességében akkor azt mondod ötös Amint lesz alkalmam felpróbálok egy párat, döntök, aztán már csak a zsét kell összehozni.
Látom ti itt értetek az e-bayhez
Érdekelne, hogy mennyi idő a szállítás pl Angliából,és mennyibe kerül?
Mert nagyon jó árak vannak, Lazer bukó 20 ért, plexi hozzé 3000 Ft...
Meg érdekelne,hogy mik a tapasztalatok,megéri-e?
Megbízható-e?
Kösszke
Bár ha átutalod a pénzt szívesen postázom. Én megbízható vagyok sokakkal ellentétben...
Ez nekem jön haza japánból ennyiért. El kell érte jönni személyesen át kell venni, így korrekt. Látod mit veszel miért fizetsz. Eddig még mindenki elégedett volt. Nem is kicsit.
Erre rájön a szálítás vagy ez a vége.
Sziasztok.Eladó 1 sTylMartin kék színű cross csizma.Mérete 43-44. Ára:12ezer
akit érdekel emailt írjon:adam9210@freemail.hu
Széles utat!
Illesztések....viccelsz kiválló japán minőség. A szemed nem fog kifolyni benne, mert külön van plexi szellőző, homlok és fejszellőző mindkét típusban ami zárható, de tényleg....és akkor szél nem fúj be. Alaptartozék a bogárháló és az orrvédő. A pin lock sajnos japánban nem. De 6000-ért raknak bele az imetben vagy a motoroázisban és akkor pára nem lesz akármit is csinálsz...