Néztem én is a dainese-t,de az volt furcsa,hogy nincs válpántja csak a deréknál rögzül.(Legalábbis én így láttam a képeken.)És hogy ne adj isten,de egy esésnél nem mozdúlna el könnyebben...
A segítségeteket szeretném kérni.
Keresek bukóra mackó fület + valami hasonló mókás kütyüket.
A MotorLine-nál van néhány fajta de nem túl jók.
Szerintetek hol keressek ilyen kütyüket?
...bocs, kép nem megy fel valamiért....
a cucc ára egyébként 6 rongy körül van....
3 éves xr-1000-ért egy ötvenesnél ne adj többet, feltéve persze, ha makulátlan.....
A pinlock egy a plexinél vékonyabb merev fólia, melyet a plekó belső oldalra tudsz bepattintani. Ennek az a feltétele, hogy a jelenlegi plexiden van 1-1 rögzítési pont ahogy a képen is látod...
Ha ez nincs, meg kell fúrni ügyesen (fórumtárs már leírta anno...) és akkor vehetsz hozzá egy pinlockot..
Ezt és Shoei plekókat leginkább az IMET-ben találsz meg az ő viszonteladóiknál....
A honlap címét ki tudod találni....
Van egy Shoei xr1000-es bukóm, de nagyon párásodik, ha lezárom a flexit.... mi erre az orvosság? Továbbá, hol lehet hozzá plexit kapni és kb mi pénz? 3. kérdés Mit érhet 3 évesen egy ilyen bukó?
Hol van most akcióban Cross sisak?
Aki ilyet lát legyen szíves jelezze!
Köszönöm!
Irányár: 70.000 forint.
Corner Futura 54-es bőrruha eladó
http://www.kepesmotor.hu/bukos...
http://www.kepesmotor.hu/motor...
nem tudja vki h használt alpinestar kabátokat hol találok
előre is kösz
Nézd meg a Danger is tart ilyeneket...
Minden infó érdekel
Ha az Ebay-on veszek Angliából valamit,arra itthon kell-e vámot fizetni vagy csak arra kell ami az EU-n kívülről jön?
Köszi a választ!
A segítségeteket szeretném kérni.
Keresek bukóra mackó fület + valami hasonló mókás kütyüket.
A MotorLine-nál van néhány fajta de nem túl jók.
Szerintetek hol keressek ilyen kütyüket?
A képen valami hasonló van.
Előre is köszönöm
Mihu
a cucc ára egyébként 6 rongy körül van....
3 éves xr-1000-ért egy ötvenesnél ne adj többet, feltéve persze, ha makulátlan.....
Ha ez nincs, meg kell fúrni ügyesen (fórumtárs már leírta anno...) és akkor vehetsz hozzá egy pinlockot..
Ezt és Shoei plekókat leginkább az IMET-ben találsz meg az ő viszonteladóiknál....
A honlap címét ki tudod találni....
Van egy Shoei xr1000-es bukóm, de nagyon párásodik, ha lezárom a flexit.... mi erre az orvosság? Továbbá, hol lehet hozzá plexit kapni és kb mi pénz? 3. kérdés Mit érhet 3 évesen egy ilyen bukó?
Köszi!