Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

erről vmi vélemény?
Igen ez minden mással is igy van sajnos ....
Egy átlag amerikai mennyit keres (X USD)? Egy átlag magyar mennyit keres (100.000 Ft)? Ehhez vonatkoztatva a helyi árakat szerintem ha behelyettesítjük az X helyére a megfelelő számot akkor ki fog derülni, hogy ki mennyi azonos típusú Alpin ruhát bír venni a fizetéséből. Szerintem az amerikai 2-t a magyar felet vagy harmadot.
Vagyis 5:10 pm EST ja...
Azért az ne felejtsük el hogy itt 699. USD a legolcsóbb Alpinestars, akciósan 600 USD. amit otthon megmérnek a Pardinál 200 kilóba vagy felette ha nagyon nem megy a cucc akkor elkezdi akciózni azokat amely méretek nem mennek .
Egy "jobb" alpin egyrészes 890-1100 USD között van ami perforált kenguru-marha mixből.....
Nálad még csak 17 óra 04 perc
Igen......árban is elég jók....nem a HUN szegény népnek lett kitalálva.
Ami már jónak mondható az RC-1 vagy az MX 2008-as és a 2009-es is.
POHI
Olyat hallottam hogy január 1-től szigorítják a korhatárokat a jogsinál
Igaz ez?
Ő bocsánat eliratm igen kolléga OCTANE igy igaz...
De még akkor is jobban kellene ha tényleg belépőszint, mert a Dainese az a felsőbb szinteken éri el ezt a Vector belépőszintet...
Az az octane nem? A vectoron legalább válműanyag van már....
Lentebb irtam az egyik post-ban hogy a Vector az ALPINESTARS "belépőszintü ruhája"
Van ducatis a németeknél valami 350 Euro....
A talp mintázat más és a redők sűrűbbek a v2-n.....meg a koptató nagyobb....
A puma 1000-et felveheted mindenféle motorra,a puma 1000 v2-őt pedig csak v2esre
Ti láttok más különbséget?
Mennyi ez itthon, mert kint nagyon drága. És mi a különbség a puma 1000 és a puma 1000 v2 között? Csak a koptató az orrán? Mert más különbséget nem láttam.....
Hát e szerint kalibráld be. Nekem Suomy-ból tökéletes az 54-es de alpinból 56-os kellene. 185 cm vagyok és 100 kg-ról most le vagyok fogyva 86-ra.
Én már kirobbantottam itt asszem két vitát, most kussolok inkább.....
59-es nincs
Szarabbat nem a Te ruhádra értettem,hanem ducatist akartam,s arra értettem,hogy egy felirat miatt nem váltom le vectort egy gagyibb cuccra! Ami meg prof dukis,azmeg horror pénzé van..
nem nem rosszul írjátok dainese forever
A Flanker minden bizonnyal a Dainese legalja, de a Vector sem top az Alpinnál, sőt.....
De igazad van, alpin forever!
van 59-es is?
Az a baj, hogy egy egyrészesen gondolkodok.....