Egy átlag amerikai mennyit keres (X USD)? Egy átlag magyar mennyit keres (100.000 Ft)? Ehhez vonatkoztatva a helyi árakat szerintem ha behelyettesítjük az X helyére a megfelelő számot akkor ki fog derülni, hogy ki mennyi azonos típusú Alpin ruhát bír venni a fizetéséből. Szerintem az amerikai 2-t a magyar felet vagy harmadot.
Azért az ne felejtsük el hogy itt 699. USD a legolcsóbb Alpinestars, akciósan 600 USD. amit otthon megmérnek a Pardinál 200 kilóba vagy felette ha nagyon nem megy a cucc akkor elkezdi akciózni azokat amely méretek nem mennek .
Egy "jobb" alpin egyrészes 890-1100 USD között van ami perforált kenguru-marha mixből.....
Mennyi ez itthon, mert kint nagyon drága. És mi a különbség a puma 1000 és a puma 1000 v2 között? Csak a koptató az orrán? Mert más különbséget nem láttam.....
Szarabbat nem a Te ruhádra értettem,hanem ducatist akartam,s arra értettem,hogy egy felirat miatt nem váltom le vectort egy gagyibb cuccra! Ami meg prof dukis,azmeg horror pénzé van..
Egy "jobb" alpin egyrészes 890-1100 USD között van ami perforált kenguru-marha mixből.....
Olyat hallottam hogy január 1-től szigorítják a korhatárokat a jogsinál
Igaz ez?
De igazad van, alpin forever!
Az a baj, hogy egy egyrészesen gondolkodok.....