eladó egy AGV RC-5-ös cross-sisak
5-ször volt használva pár kilóméter erejéig aszfaltos úton, még sár sem érte ( böszme tesóm ennyi után megunta a motorozást....pff...azóta csak áll a polcon)
karcmentes, kivehető pofapárnákkal, + progrip krossz szemüveg sötétített sárga plexivel
együtt a 2 22000ft , vas megyén belül házhoz is viszem
fényképező akksikat feltöltöm, holnap rakok fel képeket is róla
Sose lehet tudni. Nem sok mindenki megy versenyen Formában. Ez lehet h nem jó. De döntse el mindenki maga h mit vesz. Mondjuk annyiért már sok más tuti jót is lehet venni...
egyébként a kelomotorban feltudsz próbálni ilyet max más színben, én amikor tesómnak vettük feltudtam próbálni egy feketét és utána rendelték a pirosat
http://sportmotor.hu/teszt/alp...
Remélem működik a link. Gondoltam megkeresem neked nehogy ezen múljon valami.... Nincs benne sok kb egy mondat, ami téged érdekel de az sokat mond. Vagy igaz vagy nem. Nem tudom.
Hali! A motorline-ban akciósak most az XPD csizmák, én 38.900-ért vettem egy ilyet: http://www.motoworld.com.sg/de... (78 ezer Ft volt előtte)
29 ezerért ugyan ilyen van, csak bokamerevítő nélküli. Szerintem jó ár érte!
Szeva!Ezt én is bevállalnám!Ne tévesszen meg a (made in china),mert ha jól tudom ez egy amcsi eredetű cucc,csak csájnában van a gyártásuk!Természetesen amcsi felügyelet mellett,amcsi anyagból és amcsi szalagon készül,csak kicci-óccsó emberkékkel gyártatják! De a minősége kiváló!
Széles utat!
valaki tudja h hol forgalmaznak diadora x-treme csizmát a kelo-n kívül? mert ott csak rendelésre hoznak, de ha nem tudom előre felpróbálni honnan tudjam h jó-e..
5-ször volt használva pár kilóméter erejéig aszfaltos úton, még sár sem érte ( böszme tesóm ennyi után megunta a motorozást....pff...azóta csak áll a polcon)
karcmentes, kivehető pofapárnákkal, + progrip krossz szemüveg sötétített sárga plexivel
együtt a 2 22000ft , vas megyén belül házhoz is viszem
fényképező akksikat feltöltöm, holnap rakok fel képeket is róla
* 2008-as modell
* 3 rétegű üvegszál+spectra+kevlár héjszerkezet
* \"SILVER COOL\" kivehető és mosható antiallergén belsőrész
* dupla plexizárral rendelkező, zárható, párásodásgátló plexi, UV védelemmel
* kivehető orrmaszk, bogárháló
* dupla D-gyűrűs sisakcsat
Egyszer sem használt, nekem 57-58as fejem van, de nekem S-es kellett. Tehát M-es fejre ajánlom. Ára: 43000 Ft
Remélem működik a link. Gondoltam megkeresem neked nehogy ezen múljon valami.... Nincs benne sok kb egy mondat, ami téged érdekel de az sokat mond. Vagy igaz vagy nem. Nem tudom.
Tényleg jó akciók futnak most a motorline-nál, ha átlagos méretű lennék, tuti otthagynék most pár ezrest...
29 ezerért ugyan ilyen van, csak bokamerevítő nélküli. Szerintem jó ár érte!
F1
Nekem Icon Manicem van de sajna a tetején lévő idom elrepedt
Széles utat!
Eladó sajna....mert nagy lett egy kicsit...talán 42 lenne a jó :-(
Sidi Vortice 43-as fekete-fehér
82000.-