Srácok, a télapó ma érkezett meg hozzám, biztos egy zsaru tartóztatta fel (igaz pohi?), és végre meghozta a sisakomat. A Jézuska a jövő hétre ígérte magát, hóna alatt egy pár Vertigo Corsával. És most tessék irigykedni !
Hy all!Lenne egy kérdésem,mégpedig a következő: szeretnék venni most egy cross nadrágot és egy mezt,190cm magas,80kg vagyok!Milyen méret passzolna rám?Állítólag nagyobb méretet kell venni h lehessen aláöltözni!Mennyivel kell nagyobb méret?
1-2 éve még a shox árulta, de asszem abbahagyták...Mint ahogy Bautista meg egy csomó másik spanyol is dobta a márkát....Nem hiszem, hogy félár felett el lehetne sütni egy ilyet...
Sziasztok!
Tud nekem valaki mondani egy oldalt(magyar) ahol tudok nézni árakat NZI bukókról?
Szerintetek ezt a sisakot mennyiért lehet eldani, teljesen újan? Állítólag 120000-az új ára.
Egy hete voltam a Motorline-nál, nagyon mérethiányosak voltak...
A Shox-nál is voltam ,de azok meg nem nagyon tetszettek (5 féléből lehetne 1 jót összerakni)
Aztán végül Giudici kesztyűt vettem Debrecenben,nagyon masszív és 11800.- Ft volt Akcióban.
Jol van,ha addig nem vennék akkor szilveszterkor kiderül,ha kicsi neked,akkor sztem nekem jó lenne,mert a mancsom L-es.Néztem a motorline-t,de nem nagyon van már méret.
Nekem van pesten egy alpin GP pro-m Brit bá'-tól....Sosem volt felpróbálva sem (haverral vetettem). Szilveszterre hazaugrok, ha valóban olyan pici, mint ahogy Pohi mondja, akkor 18-ba a Tied, ahogy én is vettem... Papíron XL-es, meglátjuk valóságban mekkora...
az új ára annyi?
Premier kevlar carbon tarajos bukósisak eladó!Teljesen új, az ára 29900.-ft
érd:06-20-545-3546
bakonymotor@gmail.com
De a cucc király, gratula hozzá!
Tud nekem valaki mondani egy oldalt(magyar) ahol tudok nézni árakat NZI bukókról?
Szerintetek ezt a sisakot mennyiért lehet eldani, teljesen újan? Állítólag 120000-az új ára.
A Shox-nál is voltam ,de azok meg nem nagyon tetszettek (5 féléből lehetne 1 jót összerakni)
Aztán végül Giudici kesztyűt vettem Debrecenben,nagyon masszív és 11800.- Ft volt Akcióban.
Sidi Vortice 2009 43 as 82000.-
Schuberth R1 2008 M-es (56/57) Dark Ice 105000.-