Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kiváncs vagyok az ADIDAS mikor jön ki valami "motorrad stiefel-el
Az én lábam szerintem minimum 46-os és kényelmes a puma (szintén 46-os). Leírtam már vagy ötször: felvenni eleinte lehetetlen, de 2-3 alkalom után rácuppan az ember lábára. Az angol superbike tartóstesztjén (fehér volt) annyit hoztak fel ellene, hogy kurvára koszolódik és idővel sárgul/szürkül az anyag... A norvég superbike (én ) ugyanúgy nem talált hibát...
hát mert mondjuk azt 1 nap alatt elviszik.minden 3.embernek 42 es lába van.két hét mulva lesz 42 es.csajok!van prexport 37 es 25píz.
Levágod az orrát mint a kismamacipőnek és már jó is!
ha 42-es lenne megvenném mé nem 42-es a csimmma
Igazad van! Rég motoroztunk már együtt és kopnak az emlékeim.
Hamu a fejemre...
Akkor még egy kis kedvcsináló a Marushin-hoz Sztédzs oldaláról!
25píz .41 es csuka
Nekem a bokarészen nem fért át a lábfejem...
A VC meg ugye cippzáros...
Mivel én még nem vettem fel,igy nemtudok erről nyilatkozni,de a legtöbb forumon aztírják,h kényelmes.Motorrevün is ha megnézed a tartostesztet,ott is dícsérik,h kényelmes.Viszont nehéz felvenni először aztmondják...igazodnia kell a lábhoz...remélem rámjön a 46-os
Azért a tetszés és az ár mellett nem kevésbé fontos, hogy lehetőleg kényelmes is legyen.
Nekem speciel a 44.5-es lábamra nem jött fel a 46os PUMA, de már a Vertebra-ból és a VertigoCorsa-ból is 46os kellett...
Olyan mintha két ellentétes csoport alakulna Egyik A puma mellett a másik a corsa mellett.Szerintem a kettő között a tetszésnek vagy az árnak kell dönteni ennyi.Következtetést meg nemvonok le....igazából nem is értem milyen következtetést kellene levonni
Ne felejtd el,hogy a Puma(motoroscsizmát)a Sidi fejlesztőmérnökei tervezték! Következtetés?
Szasztok!Nekem is Sidi Vertigo Corsam van,lassan 2,5éve nyomom benne,még gondom nem volt vele semmi ,azon kívül,hogy még az elején eltéptem a vádli állító damilt!Ezt házilag kicseréltem,nem egy nagy durranás!
Szerintem a létező egyik legjobb csizma!Nem fogod megbánni,hogy ezt vetted!
Széles utat!
Protektoring: 19900 ft
Sisak: 19990 ft
Kézvédő:9990 ft
Sziasztok!

Kulcscsontvédős Protektoringek, UFO kézvédők és Tarajos cross sisakok eladók!

Teljesen újak, több méretben a készlet erejéig!

tel: 06 20 521 84 99

nyizesedes@freemail.hu
Soha nem mondtam, hogy jobb vagy rosszabb lenne ez vagy az... A puma színét leszámítva semmi bajom nincs vele! Ha szar lenne, nem írtam volna milleRR-nek....
Ugye lehet Corsát kellett volna venni?! Ott nem lenne problémád..
Különös dolog ez. Utasként és lakásban volt már a lábamon 1-2 órát, ez elég ahhoz, hogy ne legyen "új" és ne küldhessem vissza. Semmi bajom vele - lévén hogy motorom sincs jelenleg - csak elkapott picit a hiúság. Vettem vagy 3-4 garnitúra komplett jelmezt az utóbbi pár hónapban, ami nem tetszik, elpasszolom még ha bukok is rajta picit... Ostobaság, de ez van. Valaki bélyeget gyűjt, én meg.....Ha a dollár olyan szar lenne mint nyáron, lenne egy corsám meg egy hetes xpd-m is a sufniban....
Pohi helyett válaszolnék, a Paypal csak dombornyomott bankkártyát fogad el, ezt be kell regisztrálni a Paypal rendszerébe, ekkor levesz kb 500 forintot, és a terheléshez odaír egy ellenőrző négyjegyű számot. Ezt ha megadod a Paypal-ban, akkor utána a kártya egyenlegéig használható lesz a rendszerben, enélkül csak kisebb, talán 100 euro alatti összeget lehet utalni. A legegyszerűbb egy hitelkártyát csináltatni, és azt regisztrálni a Paypalban. Ha bármi egyéb kérdés lenne, szívesen válaszolok rá én is. feket663(kukac)freemailponthu
POHI
Bankkártyáról paypalra hogy lehet pénzt utalni?
előre is köszi
Legyünk tárgyilagosak: Kozmax KBC-t használ
Viszont Sztédzs legtöbbször Marushinban nyomul, és hát ha neki jó, akkor valszeg másnak is
(Csak azért, hogy nehogy csúsztatott reklámmal vádoljanak minket )
Hali!LS2 sisakról vélemény?
Kozmax Marushin-t használ évek óta igaz?
Túrázik, néha ringezik benne és ingázik a munkahelyre naponta...
Ha neki (is) jó, szerintem nem lehet rossz!
Köszönjük!
Az elérhetőség pedíg itt.
Ez itt a reklám helye.