Általában mindenhol árulnak protektorokat, ahol ruhát is. Én egy tavaly előtti IMET prosiban láttam ütésre keményedő cuccokat valami kétezer forint környékén... Gondolom van még nekik...
Sziasztok!
Ma nekiálltam, hogy kitisztítsam a ruhámat és hát amikor kiszedtem a protektorokat akkor láttam, hogy a térdemet és a könyökömet védeni hivatott elemek el vannak törve a hajlításhoz megkönnyített résznél. A külső műanyagról van szó konkrétan.
Kérdésem az lenne, hogy ez így még használható-e vagy dobjam ki őket? Ha kidobásra ítéltettek hol lehet vagy egyáltalán lehet-e vásárolni helyette másikat? Mugen ruhám van egyébként.
Várom segítőkész válaszotokat, tanácsaitokat.
Köszönöm.
Én 182/110 vagyok,az Arlen Ness egyrészes ruhám 58-as volt,Alpinestars-ból az 58-as nem jött rám,a dainese Laguna Seca-m 56-os,de a Dainese Bora kabátból csak az 58-as jött rám.Mindenképpen próbálj mielőtt ruhát veszel!
Ma nekiálltam, hogy kitisztítsam a ruhámat és hát amikor kiszedtem a protektorokat akkor láttam, hogy a térdemet és a könyökömet védeni hivatott elemek el vannak törve a hajlításhoz megkönnyített résznél. A külső műanyagról van szó konkrétan.
Kérdésem az lenne, hogy ez így még használható-e vagy dobjam ki őket? Ha kidobásra ítéltettek hol lehet vagy egyáltalán lehet-e vásárolni helyette másikat? Mugen ruhám van egyébként.
Várom segítőkész válaszotokat, tanácsaitokat.
Köszönöm.
Van valamid esetleg számomra? Vagy a többieknek, ha nekem kicsi lenne....
Tud valaki alpinestars vagy dainese cuccot jóval bolti ár alatt? :)
Koszi
Akinek van ilyen márkából bőr speed ruhája megoszthatná a tapasztalatait.
ha rendelek valamit mennyi idő (miután te átvetted) míg ithon van? kb..!
ON ...
Alex,mikor megyünk kocsinézőbe?