Hát igen, érdekes mert tényleg nem esés miatt törtek el. Nekem úgy tűnik, fáradásos törés, de akkor ez elég gyengus anyagból van ezek szerint. Valaki találkozott már ilyen jellegű protektor töréssel?
A protektor zsebek meg biztos hogy nem univerzálisak, mert ezeket is megértem kivenni illetve visszatenni, úgyhogy a méret a lényeg.
Ha jól emléxem, a Mugen-t is a SuperZone forgalmazza, próbálkozz náluk. Az a baj, hogy a protektor zsebek nem biztos, hogy eléggé univerzálisak ahhoz, hogy bármilyen protektort beletehess.
Ha jól emléxem, valahol azt olvastam, hogy sok hazai versenyző csinálja azt, hogy a ruhát, meg a sokak szerint legjobb Dainese protektorokat leviszi Cölöphöz és vele csináltatja meg.
Én a cordura dzsekimbe vettem az IMET-be a polifómnál picit komolyabb protektorokat, abba, azok simán belefértek, de ez ugye nem bőrruha.
Mindenesetre a probléma érdekes, a protektortörés meg nagyon furcsa, pláne, ha esés nélkül keletkezett.
nekem alpinestars kétrészesből csak a 64-es jó. 194/120kg. pocak van, de nem vészes, viszont vállas-hátas vagyok,és a kabát pont jó, aláfér még egy gerincproti. A gatya kicsit bő, főleg hasban, de vádliban és combban meg kell. Ez van, megbuggyan a seggemen kicsit
A Spoolból is csak a legnagyob-1 volt a jó.
Eladó egy AGV bukó és egy BOS cordura kabát!
kesztyű csizma csere érdekel!