Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most szívatsz?
de mi az a pinlock?he?
Ha cx-1v van a raid 2-n akkor igen.......ez olyan, lejebb meg azt mondják a raid2-n-re is az kell, most már csak neked kell megnézni, hogy olyan e rajta a gyári
Igen pin lock nélküli, nincs kifúrva a 2 luk.
mi az a pinlock?
cx-1v fajtájú plexi van mind2-n, így jó ahhoz is.
jo az raid 2 hez?
szia pohi! a plekóhoz jól emlékszem, hogy nincs pinlock ugye? ( sötét plekszit keresek, csak pinlockkal )
Az orrvédőt eladtam a sisakkal együtt kékvillámnak. Csak egy sötét plekóm maradt xr-1000-hez.
...basszameg! Nincs ilyenből felnőtt méreted?
Köszi!
Sziasztok!

Olcsón keresek protektoros farmert esetleg tudnátok boltot ahol lehet ilyet venni? Véd annyit mint egy a cordura naci ?
Ok, de leghamarabb csak jovo heten tudok . Ki forgalmaz nalunk Daineset? Csak a Karasna?
Berikből nekem az 58-as jó.Ugorj bele valahol egybe,és ha jó és tetszik,megegyezünk.
190/90. Berikbol 56 kell, lehet ennek mas a meretezese. Fel kellene egyet probalnom valahol...
nincs sajnos!
2007-es R-1 eladó,gyönyörű állapotban,garanciával,szervízkönyvel,800 000Ft extrával(akra,bmc,dynoJet Pc3,öhlins,goodrich fékcsövek,dubble-bubble,full fólia,mini index,integrált hátsó lámpa,stb...
2500 000Ft(A 2009-es ára 4390 000ft,és emelik a 2008-as árát is.)
Más méretben nincs most kesztyűd?
Nem tudom a méreteid,de én 182/110 vagyok,és dainese-ből az 56-os jó rám!Érdemes megpróbálni,mert nagy az eltérés márkák között!ennyiért azt hiszem ajándék!
4000 az IMET-nel, most vettem. De ha ketezer most mar, akkor kitepem a hajam.

Brit88: miert nem 56-os, erosen elgondolkodnek rajta...
Spidi Race Vent versenykesztyű,a,vadi új,L-es méret,150euro(46 000Ft)helyett 20 000Ft-ért eladó!
Helló!

NZI SMX sisakokról van valakinek valami tapasztalata?
Én 3950 ért láttam ott! Küld el légyszi azt a linket ahol te találtad!