Sajnos azt nem tudom, nem láttam még olyat, ilyenből is elősször egy auner katalógusban láttam képen, majd élőben mikor öcsémnek hoztam egy 44-est szintén Britt nagymestertől. A sidi vertigo corsa air is ilyen lukacsos és még jobban is, de hát az olyan 65.000 körül van akciósan. Szóval 30-ért ez is tökéletes, de ha eredeti árban kellene vennem akkor sidi-t vennék.
Igen, lukacsos. Az egész felülete majdnem. Nagyon jól szellőzik én már csak ilyen csizmát veszek, mert mindíg melegben jó időben motorozok a lábnak meg előnyös. Van nem perforált csizmám is az tavaszi őszi hidegebb időkre jó lesz, de ez a szezon 10% kb. a többit melegben jó időben megy az ember. Bőr ruhából is ilyenem van. Ha meg esik akkor van esőruhám meg essőcsizmám, bár kb. ugyanannyi idő alatt ázik be a prforált mint a sima csizma a varrásnál, tehát....nem hátrányos a perforáció, csak előnyös........szerintem.
Tuti jó, mert van egy ugyan ilyenem, csak nem a perforált verzió . Nagyon jó, de elég viseletes az orra mert mindíg leért, a lábam nem lóg ki belőlle, nem lukas, de a bőr átlukadt és a műanyag ami a koptatót fogja az látszik......Erre jobban fogok vigyázni.
Bocs, h nem mentem,csak tegnapra tolódott át az utam. Közbe + beszéltem taylorral,s mondta, h megvette. Esetleg van rá kilátás, h tudsz a közeljövőben mégegy ugyanilyen cuccost?
Ha teknőspáncélban gondolkodsz, van a shoxban kenguru gerincprotektor 14e körül. Pár éve ilyet használok, és ez az első shox cuccom amire nem panaszkodom.
Hali!
Segítsetek már nekem egy kicsit, ha otthon vagytok a témában...
Gerincprotit akarok venni, ki is néztem a Spidit, de az olyan mint a Mastercard-nál az igazi élmény...Szóval nézegettem olyanokat, hogy Clover, vagy Superzone-nál Zandona, amik kicsit elfogadhatóbb áron vannak. Csak ezekről nem tudok sokat, szóval a kérdés, h ezek jók, vagy várjak valami akcióra a motorline-nál? Esetleg, ha tudtok valami más márkát, ami jó, az is érdekelne
Előre is köszi a segítséget!
Supertechben is van ilyen perforált?
Azért kérdezem mert jövöre le akarom ezt cserélni, egy olyanra és akkor ilyet keresek majd.
Az enyém még nem ilyen. Én a szellözökre gondoltam amik a saroknál vannak kétoldalt.
Köszi szépen.
Nekem is ilyen csizmám van.
Az mit jelent hogy perforált?
A szellözöket az oldalán?
Ruházat/egyéb/Sisak kieg
Ha kipróbáltad kérlek írd le a tapasztalataidat.
Toltam 1db mailt
Segítsetek már nekem egy kicsit, ha otthon vagytok a témában...
Gerincprotit akarok venni, ki is néztem a Spidit, de az olyan mint a Mastercard-nál az igazi élmény...Szóval nézegettem olyanokat, hogy Clover, vagy Superzone-nál Zandona, amik kicsit elfogadhatóbb áron vannak. Csak ezekről nem tudok sokat, szóval a kérdés, h ezek jók, vagy várjak valami akcióra a motorline-nál?
Előre is köszi a segítséget!
üdv:Brit