Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

esetleg itt

icon
Helo Brit!
Nekem 43-as lábam van, 44es csizma jó lenne még szerinted?
Mert én nem nagyon tudom hogy a mocis csizmáknak mennyire kell "pontosnak"lenniük...
Motorrad-nál is lehet Icon-t kapni!
hali!Vagyok T.bányán,ha szólsz mikor jössz,akkor tuti.
Eladó 1szezont használt,kétrészes alpinestars vector, 56-os méretben.
Új ára 270ezer,85ért vihető..
gp protik,műanyag vállproti,perforált..
06705933791
Brit! Jövő héten mikor vagy elérhető tbányán? Lehet elugranék felpróbálni a daineset
Ott csak HJC van!
weben: http://www.rideicon.com/index....
itthonin: hjc.hu de ezeknél gyenge kiadás már lassan 3éve ugyan azt árulják
Hol nézted eddig?
Hí! ebben a q országban nem lehet valahol kapni ICON cuccokat mert van 1 webhely és csak elenyésző cuccok vannak de már itt van 2009 és vannak már azota jobb cuccok is! valaki tud e ebben segíteni?
Szia Kispohi!A gyári mérettáblázat szerint 183cm magas,104/88/104cm-es emberre jó,én ránézésre azt mondom,hogy 75-80kg-os ember belefér.De testalkattól függ.este beleugrasztom az öcsém,utánna megmondom pontosan.
Hali, írtam róla tesztet olvasd el.
Üdv Brit!Az Alpinestars ruha mekkor emberre jó?Nekem van egy texport vesenyruha ami 56-s de fent nagyjából feszül csak a lába nagy nekem vagyis az én lában kicsi
Új Givi termékek széles választéka a legjobb áron!

Ha bármire szükséged van vedd fel velem a kapcsolatot!

Érd: givishop@gmail.com
nagyjából egy kategória.
KBC force rr sisakrol mit tudtok jok ezek? vagy a Lazer fiber pro?
Még, még, még ..
Dainese Supercombo,54-es méret,vadonat új kétrészes bőrruha a képen látható színben eladó.Ár 1200Euró(370 000Ft) helyett150 000Ft. tel:0670 944 8042
Yamaha(Dainese) Kiron White bőrdzseki,vadonat új,54-es méretben 476euro(150 000Ft)helyett 50 000Ft-ért.
Alpinestars Smx-plus,vadonat új,fekete színben,44-es méretben,49900Ft helyett 30000Ft.
Alpinestars SG-1,vadonat új kétrészes bőrruha,52-es méretben,a képen látható színben,700Euro(220 000Ft)helyett 100 000Ft-ért.
Eladó egy Dainese Axial Race,vadonat új versenycsizma,fehér-fekete szinben,44-es méretben,40000ft-ért.Bolti ár 87000ft.
Ugyanaz mint a képen,csak a lábfejtől előre fehér.
Szia!Elkelt sajna,de ha legközelebb lesz gondolok rád,Row-nak pedig üzenem,hogy sajna felnőtt ruháim jelenleg nincsennek!
megeshet