Eladó egy Új HJC HQ-1 LORDSHIP bukósisak, stílusváltás miatt.
Egyszer sem használt.
TULAJDONSÁGAI:
a világon az első 4x4 \\\"3K tow twill\\\" carbon sisak
teljesen új sisak struktúra kivül és belül
szélzajmentes kialakítás
professzionális 5 pontos szellőzőrendszer
Aquatrans\\\" gyors csepp-eltávolító, kivehető és mosható antiallergén belsőrész
dupla plexizárral rendelkező, zárható, párásodásgátló plexi, UV védelemmel
dupla D-gyűrűs sisakcsat
kivehető orrmaszk, bogárháló, sisakzsák
Ára: 60000Ft és fix. 57 körüli fejméretre ajánlom, nekem legalább is 57-es van:)
Eladó Dainese T-Age két részes kivehető full protektoros, púpos 50-es méretű kb. 170-180cm magasságra és 65-80 Kg emberre jó bőrruha, valamint egy Dainese T.C.I. Zip típusú 42-es csizma újszerű állapotú, párszor volt rajtam. Sípcsontnál kompozit protektor, oldalt csavarodás elleni védelem.
Aki szeretne sisakot venni és megy a kiállításra nagyon fasza HJC k vannak iszonyat kedvezően!
Mondjuk én egy használt arait vettem igaz nem rx7rr de egyenlőre nemvolt több lovém,később ez az arai lesz utas sisak magamnak meg rx7rr :)
Nagyon csalódott voltam,hogy se kawasaki se ducati nem volt kint :(
Kesztyüből se volt választék,ruhákból azért volt bőven de ami kedvező árú és zőld két félét találtam olcsobb árfekvésbe a motorosruhabolt kinálatából a oneforce -t drágább kategoriából a spyket asszem talán euromotornál.Mivel az olcsobbra volt keret megvettem azt 77ért adták 2részes protektoros zőőd.
Alpinestar csizmára kéne tépőzáras koptató. Márka mindegy. Hol találok hozzá? mert az egyiket elhagytam :S
Egyszer sem használt.
TULAJDONSÁGAI:
a világon az első 4x4 \\\"3K tow twill\\\" carbon sisak
teljesen új sisak struktúra kivül és belül
szélzajmentes kialakítás
professzionális 5 pontos szellőzőrendszer
Aquatrans\\\" gyors csepp-eltávolító, kivehető és mosható antiallergén belsőrész
dupla plexizárral rendelkező, zárható, párásodásgátló plexi, UV védelemmel
dupla D-gyűrűs sisakcsat
kivehető orrmaszk, bogárháló, sisakzsák
Ára: 60000Ft és fix. 57 körüli fejméretre ajánlom, nekem legalább is 57-es van:)
kelomotorban 93500 ft az új ára...
Tel:06/70-411-3299
auto-motor sport vagy téli sportok....
eurosport2 most!
forza pooooooooooooooooooooooool!
Mondjuk én egy használt arait vettem igaz nem rx7rr de egyenlőre nemvolt több lovém,később ez az arai lesz utas sisak magamnak meg rx7rr :)
Nagyon csalódott voltam,hogy se kawasaki se ducati nem volt kint :(
Kesztyüből se volt választék,ruhákból azért volt bőven de ami kedvező árú és zőld két félét találtam olcsobb árfekvésbe a motorosruhabolt kinálatából a oneforce -t drágább kategoriából a spyket asszem talán euromotornál.Mivel az olcsobbra volt keret megvettem azt 77ért adták 2részes protektoros zőőd.
link