Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezért kell hátulról kezdeni. Ha elb@szod, kezdheted előröl!
Na hátulról még egyszer!
Spyke Speed Toy,100%kangaroo!vadonatúj,egyrészes verseny bőrruha,56-os méret,full perforált,fekete/fehér/ezüst,1500euro(465000Ft)helyet

t200000Ft-ért eladó!Valószínűleg több nem lesz,úgy tessék nézelődni!
Rendben,szólok!
Szia Elissa!Nem tudom,de a barátnőm felpróbálta,ő kb 50kg,és rá nagy volt.de ha keresgélsz a net-en,www.held.de,azt hiszem találsz mérettáblázatot.
Szia Brit a 42-es az M-es v L-es méretnek felel meg?
Azért kösz a gyors választ. Ja és a lényeg: bármikor ha tudsz Dainese Axial In-t 42-es méretben vagy Dainese Speed Metal Valentino kesztyűt S méretben légyszi szólj.
40 000Ft 54-es.
Sajnos nem tudok jelenleg!
mind alkuképes!
Held Douglas bőrnadrág,(farmernadrág stílusú,térd protektorral)vadonat új,fekete,48-as méret,230euro(71000Ft)helyett 30000Ft-ért eladó!
Held Alina,női bőrkabát,vadonat új,fehér szinben,protektoros,42-es méret,250euro(77000ft)helyett 30000Ft-ért eladó!
Held Thriller vadonatúj bőrkabát,full protektoros bőrkabát(icon stílusú)fekete/piros színben,52-es méret,350euro(108000Ft)helyett 45000Ft-ért eladó.(www.held.de)
Held streak mágneses tanktáska,fekete/szürke,2-részes,bővíthető,12-21li

ter,100euró(31000Ft)helyett15000Ft-ért eladó.2Darab van belőle!
Hello Brit! Nem tudsz esetleg 42-es méretben is Axialt? Csak most nem out hanem egy in kéne Színből természetesen Rossi lenne a legjobb de igazából akár a sima fekete is...
jaja.
a márkával nincs gond, csak a kiszolgálással voltak problémák :)
Enis ott vettem 2 bukot 2 eve 180ezer ertekben, de nem birtak kihozni tobb het alatt sem... Amugy jo a suomy
Köszi, várom!
én kecskeméti vagyok, szval holnap suli után taperolás lesz ;)
mondjuk parillát utálom, elmentem ruhát próbálni anno, második ruhára már mondtam hogy nem érek rá, sietek, erre aztmondja a csaj hogy mondjam azt hogy nem kell, és akkor nem foglalkozik velem. ja mondom akkor sziasztok! Az meg a másik hogy szinte minden ruhámat, sisakomat ott vettem, de nekik ez nem számított.
nemreg voltam Parillanal, es bar elfelejtettem megtapizni, elmondasok alapjan jo kis cipello.
csabi senda van egy ilyenem.kék fekete dainese.új
akkor lehet hogy megnézem holnap!
szvsz eleg franko az a suomy
szia gergo r6!Ment a kesztyű,fél ötkor adtam fel!Hali