Eladó, használt, de szép állapotú Shoei Xr-1000 Kagayama kék és piros bukósisak, M-es méret, víztiszta plexivel, pinlock előkészítéssel, sisakzsákkal.
Darabja 65.000 Ft, átutalás esetén a postát állom.
Info:
XR-1000 a sportos sisak
- AIM héjszerkezet: organikus üvegszáll + klf. összetett rétegek ettől rendkívűl könnyű és ütéselnyelő! Shoei szabadalom - EPS 2 sürűségű, optimális biztonságot nyújt
- CX1V pinlock plexi: teljesen páramentes és széles látószöget biztosít, torzításmentes - Záró pleximechanikával és egyedülálló plexitömítéssel rendelkezik
- Dupla "D" gyürű, versenyhomolog és használata a legbiztonságosabb - Kényelem: 3 méretű héj létezik
- Az M-es sisak súlya csak 1330 g +- 50g.
- Mosható bőrbarát, antibakteriális bélés - Kivehető és mosható arcpárnák - Állszíjvédő-takaró is kivehető és mosható
- Szellőzés: Összetett ventillációs és elszívó rendszer - Bemeneti szellőzőnyílások a homloknál és állrésznél, kimeneti szellőzőnyílások az Aero Wing résznél és a nyakrésznél a bélésen belül - A szellőzőcsatornák biztosítják a megfelelő levegőmozgást a sisakon belül
- Aerodinamika: Áramvonalas héj, Tail Fin II, hátul a nyakrésznél elterelő szárny - Aero Wing Spoiler nagy sebességnél stabilizálja a sisakot.
Sziasztok!
ÚJ Shoei vagy Shark sisakot szeretnék vásárolni. Mivel kissé még zöldfülű vagyok és ez lesz az első sisakom a tanácsotokat szeretném kérni, hogy honnan lehetne esetleg olcsóbban beszerezni ilyesmiket, vagy ha tudtok ajánlani olyan üzletet, ahol szoktak jó akciók lenni az is jó!
Előre is köszi!
Sziasztok
Eladnám a képen láthato Daytona motoroscsizmámat
Annyi baja van hogy a jobb csizma talpa kicsit szétnyílt középen sajnos betaláltam egy kurva nagy törött üveget vele.
15 ezerért akit érdekell dobjon egy emailt.
Szerbusz! A csizma érdekelne, nincs hibája ugye? Kézpénzel rendelkező komoly érdeklődő vagyok! Kérlek dobj mailt hogy hol tudnám megnézni a csizmát. Motoros Üdvözlettel: Horpi.
Én is télen nyáron használom, mert ugye addig van szezon ameddig nem esik a hó. Szóval jól jön az a fűtés, még nyáron is esténként. Meg aztán nem fázok meg olyan hamar...
nem marketing, jó az. Csak amíg egy gerincproti véd 120cm hosszan addig az csak 20 centin. És ha veszel vesevédőt és alsú protit akkor is van egy luk a kettő közt....aki pályázik majdnem mindenki használ gerincprotit.
Board-os vagy mx-es boltban is lehet kapni oder csak karasna?