Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Attól függ , hol perforált, és mekkora a luk!
A ku.va életbe! Erre nem is gondoltam!
Akkor az életveszélyes!
De az enyém teljesen perforált!
Leírom még egyszer, hogy ne kelljen fanyelű szerszámokhoz szokott ujjaiddal begépelni újabb fikázó hsz-t...
ÉN A FLANKERT SZÍDTAM, NEM A MÁRKÁT !
Másrészt a srác Spidit is árul.
És végül: biztos, hogy nekem kell a ruci?
Dehogy Pohi, edzésnek kell felfogni. Ami nem öl meg, az megerősít.
Te a rókások annyira papírok, hogy nem merik perforálni, mert szétmállna........ .......így meg a viselője mállik szét a saját levében.....fekete ruha perforáció nélkül napsütötte szép időben szerintem = önkínzás...
Nini csak nem a szar papír dainese felől érdeklődünk?
58-as rucikra mondanál árakat?
De megy a mail is privátba...
Eladó ujj ferfi dainese,Spidi szürke-fekete-fehér kétrészes motoros bőrruha! modelek: dainese STEEL DIV,IZALCO DIV,HAKU SAN DIV meretek 52,54,56,58 email:jo.m@freemail.hu
ebay.com ról Shark rsi 50000 ből ithon van én is most veszek egyet és szerintem az sem rossz sityak, a SHARP töréstesztjén ELVILEG jobb mint a shoeik.
Nyom191
Ebay-en nézd meg a sityókat, ott pl az XR-1000 már 80ezerért van 1 színűben.A legjobb megoldás ha valamelyik ismerősöd megy Amerikába, akkor onnan hozass vele, mert lényegesen olcsóbbak ott a sisakok (meg úgy általában minden). Én most vetettem kint Shoei RF-1000-es sisakot 70ezer forintért és az megfelel az itthoni XR-1000-nek
Szerintem bárhol kapsz. De szvsz jobban jársz egy térd-sípcsontvédővel, meg bármilyen nadrággal. Akkor legalább a protektor a helyén marad eséskor, meg nem csak szivacsprotektorok védenek.
Sziasztok,

Eladó:
- Vadonat új, karcmentes, sötét füstszínű Arai L-type plexi
- Prexport Pro Race kesztyű, S-es méret, megkímélt újszerű állapot
Kesztyű

Érd.: 06202500038
Hello!

Eladó a képen található SPIDI 2 részes bőrruha!
Hibátlan állapotú kopás és sérülés mentes!
Nagyon keveset használt szinte új (Kb 5x volt rajtam)!
Full protektoros plusz koptató!
Méret: 50-es
Ár: 120,000Ft
Tel: 30/680-2519

Eladó még egy Asztali PC gép is!

A képen található két hónapos komplett számítógép!
Monitor: 19" LG
Ház: Intel Celeron 2800 512MB RAM 160GB ATi 256 videókártya, hangkártya, hálózati kártya, USB.... stb.
GENIUS egér, billentyű és hagfal.
Nyomtató: HP LaserJet 1020 nagy teljesítményű lézersugaras nyomtató.
Jelenleg XP fut a gépen de adok hozzá gyári Linuxot is a géphez meg egy Bluetooth pendrivet telóhoz.
Meg adom hozzá az össze többi tartozékát kábelek stb.
Ár: 85,000Ft
e-mail: luczas.attila@kabelsat.hu
Tel: 30/680-2519
Hí! nem tudtok nyári szövet nacit protektorost hol lehet kapni e?
Próbáld ki ! Tisztít és rögtön impregnál! És viszonylag olcsó ! Vigyázz a ruhádra , semmi dagonyázás , és ha végül elszennyeződött , annyira, akkor gugli. és találni fogsz ezzel foglalkozó szakembert . Esőruhád legyen!Vagy még esőgyanú esetén se indulj el.
köszönöm, szerintem shark lesz, bár eddig még csak a shoeit próbáltam de az kényelmes volt
momentán van egy porontyom ilyen kellékkel. komolyan gondolod? miért is jó ez erre?

Más:
a bőr részek mostmár megvannak lassan, de mi van az egyéb részekkel a ruhán. Van egy csomó textil, gumi...stb
ezt kerestem
köszi
attól is függ meik passzol jobbban a fejedre mert nekem pl a shoei (xr-1000) kivételével nem passzol jól. mind kettő jó sityak de a shoeit sokan istenítik gondolom nem véetlenül. nézz körül itt:
link
nemtudom mennyire reális az osztályzásuk de elvileg jó.
Hello!

Bukó vásárlás elött állok és szeretnék tanácsot kérni. Két bukót nézegettem, Shoei Raid II vagy Shark RSX, tudnátok róla véleményt mondani? Melyiket ajánljátok és miért. Esetleg ebben az árkategóriában tudnátok jobbat ajánlani?
Bocsi a rövid válaszért: http://www.briston.hu/