Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Asszem egy cimborának néztünk az rmc-ben tavaly december körűl és akkor volt 40eft kb.
Volt ott akcióban 25e körül.
45-ért láttam csak bering kabátot...
Őőőőőő.Az Bergen.A shoxos ruha és egy Bering közt annyi a különbség mint győzike és pavarotti közt.Mind minőségben mind árban.
Sziasztok!
Valaki nem vásárolt véletlenül a shox-ban Bering cordura ruhát?
Egyszínű fekete cordurát szeretnék, és az elég olcsó (33000 a nadrág és kabát). Ha van valakinek, írhatna róla! Mennyire kényelmes hosszútávon stb?
Köszi előre is
ebbe a boltba nemszokott valaki járni?
meg a combom is vastagabb*
én egy hete próbáltam dainese-t. nekem 54es volt a tuti: 177cm/88kg vagyok kb. mellem, csípőm kicsit szélesebb. remélem tudtams segíteni
ám ha nemvagyok tolakodó megkérdezhetem milyen modellról van szó, milyen idős valmint a lényeg:D: mi píz? mert ha neked nemjo az 54es és a ruha jó állapotú valamint elfogadható árú akkor átvnném!
Berik bőrruha 52-es méretben,Spidi bőrnadrág 54-es méretű fekete-szürke színben illetve b-star bőrdzseki 52-es méretben apró kopási hibákkal eladó,elcserélhető.(Bukósisak,bőrdzseki,bőrruha stb.)
Sziasztok Schuberth sisakot csak az Euromotornál lehet venni?Most Shoei felnyitható van de nincs benne napszemüveg és eléggé érzékeny a szemem,napszenyót a sérült orrom miatt nehezen viselem.Shoei-ből 2 xl-es van tehát nem egyszerű az eset,mert a Shoei elég nagy fajta a próbák szerint,tehát a legtöbb sisakból eggyel nagyobb kéne,de nincs,csak Schubi......legalábbis én nem találtam mást.
Grat hozzá!Tényleg :-)
akkor én meg se szólalok 18éves vagyok 190cm és 125kg-ról sikerült lemennem 90-91kg-ra
nincsmit!
Oké :-) Na akk. köszi a segítséget. Üdv. Az jó motorozásokat.
nem, direkt. csak kicsit sokra sikeredett.
Azért remélem nem vmi egészségügyi okból fogytál!
ha visszacserelik, ha meretproblema van, akkor rendeld meg. nemtudom, hogy amugy jarsz-e Pesten, de lehet egy utazast meger.
Hát messze lakok,de sztem megkell lépjek egy felutazást :-( vagy hozatok egy 54-est azt vagy jó,vagy kicsit nagy.
igen. le is kellett cserelnem a komplett ruhataramat - beleertve a motorosat is. dehat ez van.
Amugy 16 kiló? Az nem egyszerű :-) Bár sztem az már sok,nem?
ketreszes, es nem feszult sehol sem. lehet, hogy az 52-est is magamra tudtam volna eroszakolni, bar oszinten nem probaltam. ha Pesten jarsz, ugorj el a Karasnaba es probald fel a ruhakat. ok forgalmazzak a Dainese-t.
Én is 54-re tippelnék,találtam egy táblázatot a neten a Dainese-től,aszerint viszont inkább ötvenkettő.A tiéd egy v. kétrészes volt?És mennyire passzos?
atlagos voltam. vallban meg boven fert volna a kabatba. bar fogytam azota 16 kilot, szoval most inkabb vekony.
Amúgy te milyen felépítésű vagy?
Helo.Hát szerintem arányosan vagyok mindenhol kicsi plussz :-)