Sziasztok!
Valaki nem vásárolt véletlenül a shox-ban Bering cordura ruhát?
Egyszínű fekete cordurát szeretnék, és az elég olcsó (33000 a nadrág és kabát). Ha van valakinek, írhatna róla! Mennyire kényelmes hosszútávon stb?
Köszi előre is
én egy hete próbáltam dainese-t. nekem 54es volt a tuti: 177cm/88kg vagyok kb. mellem, csípőm kicsit szélesebb. remélem tudtams segíteni
ám ha nemvagyok tolakodó megkérdezhetem milyen modellról van szó, milyen idős valmint a lényeg:D: mi píz? mert ha neked nemjo az 54es és a ruha jó állapotú valamint elfogadható árú akkor átvnném!
Berik bőrruha 52-es méretben,Spidi bőrnadrág 54-es méretű fekete-szürke színben illetve b-star bőrdzseki 52-es méretben apró kopási hibákkal eladó,elcserélhető.(Bukósisak,bőrdzseki,bőrruha stb.)
Sziasztok Schuberth sisakot csak az Euromotornál lehet venni?Most Shoei felnyitható van de nincs benne napszemüveg és eléggé érzékeny a szemem,napszenyót a sérült orrom miatt nehezen viselem.Shoei-ből 2 xl-es van tehát nem egyszerű az eset,mert a Shoei elég nagy fajta a próbák szerint,tehát a legtöbb sisakból eggyel nagyobb kéne,de nincs,csak Schubi......legalábbis én nem találtam mást.
ketreszes, es nem feszult sehol sem. lehet, hogy az 52-est is magamra tudtam volna eroszakolni, bar oszinten nem probaltam. ha Pesten jarsz, ugorj el a Karasnaba es probald fel a ruhakat. ok forgalmazzak a Dainese-t.
Én is 54-re tippelnék,találtam egy táblázatot a neten a Dainese-től,aszerint viszont inkább ötvenkettő.A tiéd egy v. kétrészes volt?És mennyire passzos?
Valaki nem vásárolt véletlenül a shox-ban Bering cordura ruhát?
Egyszínű fekete cordurát szeretnék, és az elég olcsó (33000 a nadrág és kabát). Ha van valakinek, írhatna róla! Mennyire kényelmes hosszútávon stb?
Köszi előre is
ám ha nemvagyok tolakodó megkérdezhetem milyen modellról van szó, milyen idős valmint a lényeg:D: mi píz? mert ha neked nemjo az 54es és a ruha jó állapotú valamint elfogadható árú akkor átvnném!