Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok. Van egy GREX R1-es bukósisakom, és kikéne mosnom... Arcpárna, bélés, nem kivehető. Haverom azt mondta, hogy ők úgy csinálják hogy mosószeres vizet töltenek bele, majd kiöntik, és megszárítják. A kérdés az, hogy ez a módszer mennyire nyerő, és hogy a szivacs, meg a bukó sisak maga nem-e sérül ettől a mosástól. (Elgyengülés, vagy akármi más)
Schuberth Aero bukósisak áron alul eladó. A belseje nagyon jó állapotban van. Nem büdös, nem esetek benne. Gyári festése van.
Ára: 5000Ft
Eladó egy vadi új Nitro N766VX kék színben L-es méretben.Orrvédő,integrált szellőző,karc és páramentes plexi,mely szerszám nélkül cserélhető,sisakzsák,gyári dobozban,kivehető-mosható bélés.Még felpróbálva sem volt!Postai utánvét megoldható,ez esetben a héten én állom a postaköltséget!
Ára:20000 Ft
20/974-1680
Nézz körül az Eladó holmik közt:

http://www.sportmotor.hu/tagok...

helló
protektoring vsárlása előtt állok és kérnék egy kis segitséget.
Szerintetek meiket érné meg jobban megvenni?
ezt: http://www.mofaker.hu/?termek_...
vagy amit a sportmotoron is árusitonak újonnan 20ezer forintos Fox protektor inegt?(de ez szrintem hamisitvány)
Sziasztok!

Most néztem a powerbike honlapját és már lehet kapni azokat a stylmartin csizmákat amiknek az őseivel eddie Lawson vagy Alex Barros is ment, it az url: http://www.powerbike.hu/shop/m...
Eladó lenne egy Alpinestars GP PRO fekete XL-es kesztyű. Ez még a régebbi, nem műanyag kézvédős modell, 1 szer használtam, csak sajna méretileg nem jó, kicsit nagy rám. Az ára 19 ezer lenne, ha valaki elutalja a lóvét, a postát vállalom.
az sajna nagy, illetve légyszi mérd le a talbélés hosszát, kösz

Gábor
Szia!
43 as a méret
mérete?

Üdv
Gábor
Minimálár?
Eladó egy szinte vadi új shark rsx jay mat sisak egyszer próbáltam ki de sajna hiába passzol a fejemre,nem az én fejformámra találták ki. Ára:65EFt

multiaxiális Karbon/Aramid héjszerkezet
\‘F1\‘ 3mm vastag karc és páramentes \‘Total Vision\‘ plexi
* plexi \‘zár\‘
* \‘Push One\‘ rendszer
* különböző keménységű, több elemből (6) álló ütődés elnyelő réteg
* beépített szelloző csatornák
* kivehető, mosható bélés
* 6 különböző belső méret
* 2 héjméret
* dupla D-gyűrűs versenyzár
* súly:1350g +- 50g

Új ára:124 900 Ft

Tel:06203417552
Alpinestars racing csizma eladó szép állapotban ahogy a képen is látszik.
Ára:30.000ft

Aki kéz pénzel jön és el is viszi a mai nap folyamán annak 27.000 az ára
szessz hát mégis mennyi 10000 ?:)
csizma eladó.Sajnos nem jó már rám:S
15 irány áron.
küldtem a mailt...
GP PRO eladó xxl méretben
10.000-ért van külföldről ha kell....
Hi! Érdekelne, hogy van-e valakinek Shoei XR-1000-re (pontosabban RF-1000, mert nekem az amcsi verzió van, de elvileg egy és ugyanaz) tükrös vagy dark smoke plexije hibátlan állapotban jó áron.
Eladó egy vadi új Nitro N766VX kék színben L-es méretben.Orrvédő,integrált szellőző,karc és páramentes plexi,mely szerszám nélkül cserélhető,sisakzsák,gyári dobozban,kivehető-mosható bélés.Még felpróbálva sem volt!Postai utánvét megoldható,ez esetben a héten én állom a postaköltséget!
Ára:20000 Ft
20/974-1680
Sajna olyan 125 körül mozog külföldön is.....
Dobtam E-mailt
Üdv

Sisaknak mennyi lenne az ára? -->speedfan@citromail.hu
Jó állapotban lévő Dainesse protektoros bőrnadrág eladó.
Új ár kevesebb mint feléért ,igényeseknek.Ár fix, csere érdekel:40.000 Forintra, másra nem:)
Kecskemét-Kiskunfélegyháza.
Ha lehet személyesen,az a tiszta:)