Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó egy szinte vadi új shark rsx jay mat sisak egyszer próbáltam ki de sajna hiába passzol a fejemre,nem az én fejformámra találták ki.
Ár:65EFt

ennyiért simán megéri

multiaxiális Karbon/Aramid héjszerkezet
\‘F1\‘ 3mm vastag karc és páramentes \‘Total Vision\‘ plexi
* plexi \‘zár\‘
* \‘Push One\‘ rendszer
* különböző keménységű, több elemből (6) álló ütődés elnyelő réteg
* beépített szelloző csatornák
* kivehető, mosható bélés
* 6 különböző belső méret
* 2 héjméret
* dupla D-gyűrűs versenyzár
* súly:1350g +- 50g

Új ára:124 900 Ft
shot páncél L-es új, és sidi 43-as új csizma eladó.
Üdv!
Én kedden voltam az üzletben.Megnéztem a Mugen ruhát.
Nekem nem tűnt semmivel roszabbnak mint a Berik.
És nagyon szép!
(Remélem segítettem egy keveset.)

Szerintem, megéri Bp.-re is elmenni érte, mert nagy náluk a boltban a választék, meg ennyiért szinte ingyen van a ruha.....ha belegondolunk, hogy a Pardinál egy gp pro 55.000, ehhez képest egy full japán bőrruha 99.000-ért
Már érdeklődtem náluk de sajnos csak a Budapesti üzletben kapható a Mugen ruha, pedig nekem volna közelebbi mintaboltjuk, de hát ez van.....most nézem hogy kollégák vagyunk.
Szerintem nagyon jó vétel így képről, de meg kell nézni élőben. Nekem mugen a cordura ruhám nagyon profi meg vagyok vele elégedve. Szerintem a bőrruha sem lehet roszabb. Láttam elsuhanni egy srácot benne felénk, jól mutatott.....
az
a 2008-as SP 2-ben van kifejezetten Stella 90 ojróóóért
Néztem, csak mondom hátha tudsz valami olcsóbb helyet. Nézted a most akciós Mugen ruhát a superzone-ban? Mi a véleményed?
ez unisex?
SP1
neked miféle van?
Na,ok.Utánanézek mi lenne a leghamarabbi időpont.
Igen a méretet sem árt tudni!De még egyszer megkérdezem mikorra kellene?
ja mikorra
most keltem bocs
kevesebb mint 2 hét
pontos méretet pénteken tudok mondani
meglepetés lesz és ha megkérdem akkor lebukok
gy majd egy próbadarabbal megmérem
Tudtam én mindig, h csaj vagy
Mikorra kellene?
nem rossz de sajna azzal kifutnánk az időből....
parillánál nézted?
Esetleg a képen látható Suomy ruhát nem tudod valahol megszerezni?
Suomy XGIT02GR
Nem máshol találtam....kivételesen az ebay-t nem is néztem....
Szia pohi!
Ezeket e-bayről rendeled?
Nem olcsó ugyan,Duchinni 496.
Kb 2 hét alatt lenne itt.Ára:20 000 Ft
sziasztok
valaki ajánlana sportos női kesztyűt?
köszi!
Szia!

Én a helyedben ezt a mostanában mindenhol hirdetett Fox protektorinet nem venném meg, szerintem tutira hamisítvány.
Fox-nak nem volt még csak hasonló protektora sem, ha meg eredeti lenne, nem ennyiért menne.
Ettől függetlenül még lehet, hogy nem rosszab, mint bármelyik olcsóbb, márkás protektor, de ez életmentő cikk, egy rávarrt márkanévért cserébe nem éri meg a kétes megbízhatóság.

Én hetekig olvastam utána, mit vegyek, mindenféle márka szóba jött és végül úgy arra jutottam, hogy a 661 Pressure Suitokat dícsérik leginkább. (persze valószínűleg a Dainese újabb protektorai is nagyon jók, de az áruk miatt csak kevés embernek jönnek szóba).

Én a 2010-es Vapor Pressure Suitot vettem meg, ez még jobban is néz ki, mint a régebbi, fehér-zöld példányok.
Nagyon kényelmes, azon kívül, hogy amint megállok, melegem van benne egyáltalán nem érzem, hogy rajtam lenne, nem korlátoz mozgásban, szerintem tényleg tökéletes. (ja és általában minden ruhából L-eset hordok, ezt látatlanba kellett megvennem, mert küldöldről rendeltem és tökéletesen fekszik, szóval nem érdemes nagyobb méretet venned, mint utcai pólókból szoktál.)