Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én legfőképpen skateparkban voltam \"jó\". még ugrálgatni is elugrálgattam, de faltlandre sem a bmxem sem én nem vagyok alkalmas!
erre csak fel kell dobálni az újra fényezett idomokat visszaforgatni az órát és lehet is eladni
A Bedő Tomi superqvados srácot ismered?Neki valami dúrván feltuningolt ktm blokkos gépe volt tavaj(idén még nem találkoztam vele)azt mondta hogy full egyedi de szerintem hasonlít az aprilia sq-ra
Nagyon fincsi volt! De a camping volt a legjobb...................

bár, akkor nem mosolyogtunk rajta
Ige, az én voltam!

De nem csak rövidnaciban szaladgáltam!
Én még ennek nem nagyon örülnék, nagyon remélem nem ilyen szar időnk lesz . Pedig 5 éve milyen meleg volt, ugye?
Most épp ezt csinálom. Angliából hozott Piaggio x9
Mellesleg erősebb lettél az tuti.
Jajjj, én láttam! Kakucson egész nap azt néztük, hogy ki ez a csaj fehér rövidnadrágban, meg rózsaszín felsőben...
Szió!

De jóóóóó Nektek! Hétvégén léptek nyaralni!
de most utoljára
Sziasztok! Én is beszállok a láblógatásba. Ilyen időben teljesen felesleges volt kinyitnom . De a főnök nagyon szigorú.
Igen, igen...

Sm körökben ez a 10-20 hozzászólás óránként, nagy-nagy ráérősséget feltételez
Hihetetlen kutyák vagyunk .

Bizonyítékot, MOOOST !
hova? megyek én szívesen főleg olyan gépeket mint amilyneket te szerelsz
már kivülről tudjuk a discovery műsort mert ügye ha kész a tv még járatni is kell
Gyertek motort szerelni. Adok én munkát...

a helyzet itt is hasonló...
már egy órája csak lógatom a lábam
Na ja, de te láttad azt a képet...
a fürdőrucis kép óta már kikerekedtem, mint ahogyan azt lehet látni
Bazz..szerintem ha ez összejön, lesz olyan szponzor aki örökbe odaadja a quadot érte...

És én láttam azt a fürdőrucis képet anno - az alapján meg is éri a dolog !
Odaadom a quadomat, kelléknek...
bocsi:D
legalább ennyi örömöm had legyen
most vagyok nyári gyakorlaton az előbb 25 perc alatt cseréltünk 2db lcd tv kijelzőtt és lehet hogy enyi volt a napi munka.
Szerinted ez kérdés ?
ha most elkezdjük az 1 betü/hozzászólás beszélgetést, akkor estére meglessz a 100000. hozzászólás!