Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem nagy balom nincsen velük. valójában a munkáját végzi, amit parancsban kap. egy robot. csak rossz az aki irányítja! amugy az egyik a hétfői halálesetet helyszinelte, mondta hogy nem a legjobb móka a dolog, főleg úgy, hogy egy gyerekkori barátjának volt a fia, aki a motort vezette. amugy beszélgettem velük vagy 20 percet. addig a komámnak töltögették a papírokat.
Elöbb bizom egy meztelen csigába mint egy fakabátban
nem Pohi volt, mert ezeket ráadásul ismertem...a visontai gokatpályán már beszélgettem velük egyszer!
Edzettek 1et meg kerestek egy valag lóvét....a nagy testvér mindig figyel
Lehet innen fórumról volt a Pohi az egyik.
Szokott Mátrában lenni.
Meg motorosrendőr meg vágja is a trükköket sajnos....
A motorjukon nincsen rádijjjó, amin téged hall6tak volna ...mert ha igen akkor ők adt6tak volna 20ropit
1et tudtam menni, de nem is azért mentem, ahnem azért, hogy eljussak visontára a gokatr pályára. mondtam is a rendőrnek. erre ő megkérdezte, hogy miért nem a 3ason járok? mondtam hogy nem szeretek 50km-et pattogva utazni, mert hogy a 3as minősége az olyan mint a jófajta mosódeszka.
Én sem találkoztam még sok SM-el ott. Ritkán egy egy.
Viszont Hayabusaval annál többel.
És legalább a tanfolyam díjának befizetése előtt vagy után tudtál menni egy két jó kanyart?
nem mindenki ment egyszerre.általában kb 10 körül.supermotos én voltam 1edül sajnos.
Sziasztok.Valamelyik nap nemeset le 1böl miért bámul a yard miután elmentünk 1más mellet leeset tükrömet (helyét )nézte erősen
30 motoros?
Ezek mind mentek is, mert akkor ott igencsak volt tömeg.
a leg morbidabb dolog, hogy éppen ma reggel ment le az interjúm az eger rádióban. éppen ezzel a témával kapcsolatosan. vagyis a közúti motorozással kapcsolatosan.
A legjobban kereső fajta ...kb 15 éve az M5ön(csak a fele volt dabastól kmétig) párszór levettek és már akkor RayBan napszemcsi, árány karcórájuk volt, hoppá rézimi
Ezekután az lenne a tuti ha ők is vágottal járnának hogy el tudjanak másokat kapni!
nem akarok nagy hülyeséget írni meg meg se néztem rendesen de pár hete Szegeden szerintem a motoros rendőrnek sem éppen "megfelelő" volt a gumija bár lehet ezt osztották occsóért nekik
Azt is fogják értékelni megnyugodhatsz!
azért is megbasznak, mert kötelességed tisztán tartani!
ezek motoros rendőrök voltak és egyből vágták, milyen a vágott slick.....
értem

akkor mivan ha éppen a homokbányából szabadulok majd egyszer és nem lehet leolvasni a rendszámot?
mond nekik a NOT FOR USE az azt jelenti, hogy" nem usának"
kicsinyített rendaszám------egyéni azonosító hamisítása. 1-3ig büntetetndő bűncselekmény
Mátra néni megmonta ,hogy drága hely az a Mátra ....20ropi egy kis SMényért
mocsok banda ez
haverod mit vétett?