nekem nagy balom nincsen velük. valójában a munkáját végzi, amit parancsban kap. egy robot. csak rossz az aki irányítja! amugy az egyik a hétfői halálesetet helyszinelte, mondta hogy nem a legjobb móka a dolog, főleg úgy, hogy egy gyerekkori barátjának volt a fia, aki a motort vezette. amugy beszélgettem velük vagy 20 percet. addig a komámnak töltögették a papírokat.
1et tudtam menni, de nem is azért mentem, ahnem azért, hogy eljussak visontára a gokatr pályára. mondtam is a rendőrnek. erre ő megkérdezte, hogy miért nem a 3ason járok? mondtam hogy nem szeretek 50km-et pattogva utazni, mert hogy a 3as minősége az olyan mint a jófajta mosódeszka.
a leg morbidabb dolog, hogy éppen ma reggel ment le az interjúm az eger rádióban. éppen ezzel a témával kapcsolatosan. vagyis a közúti motorozással kapcsolatosan.
A legjobban kereső fajta ...kb 15 éve az M5ön(csak a fele volt dabastól kmétig) párszór levettek és már akkor RayBan napszemcsi, árány karcórájuk volt, hoppá rézimi
nem akarok nagy hülyeséget írni meg meg se néztem rendesen de pár hete Szegeden szerintem a motoros rendőrnek sem éppen "megfelelő" volt a gumija bár lehet ezt osztották occsóért nekik
Szokott Mátrában lenni.
Meg motorosrendőr meg vágja is a trükköket sajnos....
Viszont Hayabusaval annál többel.
Ezek mind mentek is, mert akkor ott igencsak volt tömeg.
akkor mivan ha éppen a homokbányából szabadulok majd egyszer és nem lehet leolvasni a rendszámot?
haverod mit vétett?