Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szevasztok Skacok!

ti biztos voltatok mostanában kakucson,,,

mennyibe fáj most, de és du?
olyat hallottam du 4ezer és de?
Azért jó látni, hogy sokan szeretnek SM-ezni pályán ...és ahogy látom 1re többen leszünk ....nagyon jó kis nap volt ez a mai,remélem én is ,hogy moindenki hazaért épségben, mert páran ép bőrben épp ,hogy éltek
Ha felűl kerepel akkor szelep, ha lent az a hajtókar tűgörgő(nagy baj), mi hamarabb állíttasd be és sos-ben a vezláncot is cseréltesd le mert drága a lazaság,mármint emberi tulajdonság is
Sanya Mester lenne egy kérdésem. A bergem nekiállt (szerintem nem most csak most lett már nagyon hangos) kalapálni, mint egy kereplő (szerintem a szelepek felől jön a hang), a teljesítménye meg egy kicsit visszaesett, nem jön olyan gyorsan kerékre, meg nyúlik mint a takony. 175 üzemóra van benne és még nem volt cserélve a vezérműlánc. Kérdés: Így látatlanba szerinted mi lehet a baja? Miét lehet olyan kereplő hangja? Elég lehet egy szelepállítás? Volt már neked hasonló problémád? A válaszokat előre is köszi! Amíg nem nézetem meg a szelepeket meg a láncot, addig úgy sem hajtom nehogy beszopjak egy vezérműláncszakadást! Az még hiányozna! Mégegyszer köszi!
Csináltam egy videót ezt is megtaláljátok a videóknál!
ahogy bekapcsolta a felvételt valaki el is esett!
aztán meg megtelt a memória kártya és vége lett a felvételnek....
Üdv mindenkinek!

Remélem mindenki egyben és rendben hazaért a GoGoról.....

Rendkívül kellemesen telt szerintem minden supermotosnak,aki lejött ma és résztvett ezen a napon.Sok régi és új arc jöttek össze,egészen családias hangulat kerekedett a végére......szerintem sok másik motorsportág is megirigyelhetné
Az általam ma Kakucson készített képek elérhetővé váltak a képgalériámban!
nahát ezaz ilyenekre gondoltam! én éjszaka a vadaktól félek mert láttam már őzikét akivel nagyon közelről szembenéztem....

amikor elmentél láttam a fényeid foszlányait a fák között meg egy darabig hallotam ahogy rotyogsz, jó volt!
Én is várom hogy feldolgozzák.
nekem kb. 155 kép lett, de előre bocsáttom nem vagyok nagy fotos csak lelkes
Kiváncsian várom őket!
Az 5-sön az út jobb szélén elkezdett tolatni egy autó, és szemből is vakítottak, úgy nézett ki mintha valaki nem húzódna vissza előzésből, egy pillanatra megállt bennem az ütő Elég hamar utol értem, de nem mentem gyorsan
Amúgy nem volt semmi
Elkezdtem én is feltölteni a képeket- kb. 8 - fél 9 körül már elérhető lesz !

( Hitvány 250-300 db kép, abból a legjobb 200-at lehet tölteni majd. )
Most töltöm fel a képeket.
Amiket csináltam!

Milyen volt az éjszakai motorozás?
Szia!

Most egy ideig igen!
de volt ám!

mi most értünk haza negyed 5-kor
Ma is volt Kukucska:
Szia Sasa!

gép közelbe vagy?
Engem hivot haver de a melegen kivül is több okbol sem tudtam volna menni(de nagyon nemis hiányzik a megfölés)
Csak irigykedtek
Én szívesebben főnék Kakucson, mint most a munkahelyemen
A tegnap este volt.
gondolkodtam hogy kinézek a düvillel,de nagyon meleg van inkább itthon ülök,zuhany,medence,klíma
De az emberekneksem jó ez rádizad minden,saját veritékedben fölsz meg
eltudom képzelni hogy 1-2 gép elforralja picit a vizet legalábbis enyém hajlamos rá ilyen melegben...most még szél se nagyon van.
Teljesen jó ez az idő, legalább gyorsabban köt a gitt Ha már motorozni nem tudok legalább az egyéb dolgaimmal haladjak...
Szia.Én ugyanezt mondtam csak már tegnap ááá ez a meleg nemjó
előbb legyen motorom ha eltudod adni,add el...ha nem akkor beszélünk róla.