maradjunk annyiban, hogy lassan ott tartunk, hogy mindenki a segítségemet kéri Kakucson én is és ti si kaptatok önzetlen segítséget és egyben egy hatalmas gesztust, hogy nem kellett fizetnünk a sátorhelyekért. igaz tudom, hogy senkit nem vágott volna földhöz az az 1500Ft, de gesztus a lényeg, nem az összeg. jövőre, meg ha minden összejön, egy nagyon nagy segítséget kapok, amivel a kedvetekben tudok járni.
na de burkolt vagyok....nem akarom elkiabálni, csakis azért!
Nem azt akarják hogy a supermoto szakágat kicsit fellendíteni az amatőrökkel,vagy csak a létszámmal?Mivel kétszer annyian voltunk a Go Go baráti összejövetelen mint egy OB futamon.
Az MXQ-ban mindez létrejött 1-2 év alatt.
Pár amatőr futam ( fekete verseny, de mentővel, pályabírókkal stb ) kategóriánként 8-12 induló, meg egy mexállott szervező ( aki pont nem időmilliomos, csak imádja a sportot ) kellett hozzá.
hát arra még kicsit várni kell, de vannak most meglepetések a tarsolyomban. szombat este beszélgettem a kakucsi pálya tulajdonossal, és kérte, hogy szóljak nektek, mint amatőröknek, hogy ha lehetséges a hétvégén induljatok. mivel az állásfoglalásom a mostani helyzettel egyértelmű, kicsit furán fog hangzani az, hogy arra kérlek titeket, aki csak tud, menjen el, induljon, és nézze a versenyt. a továbbiakban el fogom mondani, hogy miért, bár tudom, most még nagyon ellentmondásos a dolog! annyit kérek, hogy ha eddig hittetek bennem, akkor most is tegyétek ezt!
Erőltetem én is az újságnál, foglalkozzanak egy kicsit a témával, hiszen "csak" egy erős szervező, meg egy közepesen erős szponzor kéne - induló , és alkalmas pálya lenne bőven.
jövő hétvégére kiküszöböljük az én gépemen is az apróbb hibákat, és az ittensi srácok is biztosan összeszedik magukat addig. nekem elméletileg jó!az egyetlen gond az az,hogy esőt mondanak.na de majd meglátjuk!
na de burkolt vagyok....nem akarom elkiabálni, csakis azért!
Hogy Te mé nem vagy milliomos b*zm*eg!?
Pár amatőr futam ( fekete verseny, de mentővel, pályabírókkal stb ) kategóriánként 8-12 induló, meg egy mexállott szervező ( aki pont nem időmilliomos, csak imádja a sportot ) kellett hozzá.
szponzor=tehát lóvé (ritka, vagy egy fanatikus milliomos...)
igazam van?
Bár szívesebben indulnék egy M-GO-GO országos bajnokságon....
Megkapod az elsőt én megyek a hátsóval okés?
hoznék én a napokban ide egy körhintát………….
Láttam egy vidit a Máriapócsi pályáról.Jól néz ki.Na meg jó messze van.311Km tőlünk
Egyszer el kéne menni talán…
Bizonyítékot találtam arra,hogy Börni mennyire állta a sarat!
Jelentkezzen aki kér még egy mézest!