Igen reggel még úgy volt.
Aztán bepróbáltam otthon. Azt mondta az én drágám,hogy most biztos tuti lenne télen viszont megörülnék az endurózás hiányától.
Mit mondjak megint igaza van,volt,lesz.
Az exc rendszámos ami sokat ér. Ahogy én használom. Pályára kicsit gyenge. Viszont nem tudom ott sem kimotorozni.
Helló Skaccok . Én is nagyon jól éreztem magam a tegnapi motoros hétvégén. Kutya, köszi a képeket, bár magamról csak két képet találtam, de valószínű azért, mert nem a supermotosok között mentem. De sajnos se a Jociról(44), se a Sanyiról (873), se a Zolimról(80) nem találtam egyet sem . Remélem van még valakinek a tarsolyában pár kép. Ja bocs VT téged megtaláltalak el is tettem a képeidet
lehet kinevettek, de nekem a legjobb megoldás egy olyan Berg lenne, mint Foxynak van.... bár egy 560SMR nagyon veretős lenne!Biker érzi a témát nagyon!
Nekem alantas okokból fejben van az ország smr készlete!
Teljesen felújított sajtó tesztmotorok vltak, mikor bejöttek az országba, sokat eladtak.
Aztán volt aki 10 üzemóra után visszacserélte EXC-re, SX-re.
Jó vétel.
Hát a beszámolásnál az a baj, hogy nehéz kölcsönösen kedvező árat kitalálni. Főleg ha az értékkülönbség a hozott motor felé több, mert ugye mindenki eladni szeret jobban.
Nem akarok okoskodni, de te sokat túrázol, és pályázni is akarsz, a kettő igencsak üti egymást, lehet két motor lenne a megoldás?
Hát ha már életre hívtad a supermotós baráti találkozókat!
Jövőre ugyanez a koncepció mehet, de az igények nőni fognak, sok ügyes amatőr van.
Ahogy beszélgettünk sokan mondták elindulnak 14.-én az OB Kakucsi futamán.
Érdemes elgondolkozni a folytatáson, ezt a jó csapatot nem szabad hagyni, hogy felszívódjon a semmibe.
Kis költségvetésű amatőr futamokat kell erőltetni, mint a rally túra, vagy az endurocross rendszer.
Csak azt lesz nehéz megtalálni akivel együtt lehet dolgozni ezen az ügyön!
Nem - súlyos praktikum, és alantas anyagi ösztönök vezérelnek... Mint mondtam volt 4 x 20 perc HRing élményem, ami meghatározó volt.
Ez - amennyiben hű maradok a zöld véremhez - még 21 x 20 perccel fog bővülni jövő tavasszal.
Aztán bepróbáltam otthon. Azt mondta az én drágám,hogy most biztos tuti lenne télen viszont megörülnék az endurózás hiányától.
Mit mondjak megint igaza van,volt,lesz.
Az exc rendszámos ami sokat ér. Ahogy én használom. Pályára kicsit gyenge. Viszont nem tudom ott sem kimotorozni.
Teljesen felújított sajtó tesztmotorok vltak, mikor bejöttek az országba, sokat eladtak.
Aztán volt aki 10 üzemóra után visszacserélte EXC-re, SX-re.
Jó vétel.
Nem akarok okoskodni, de te sokat túrázol, és pályázni is akarsz, a kettő igencsak üti egymást, lehet két motor lenne a megoldás?
Ez 1.1millió
Földváron van egy SMR 30üórás.Szerintem téged vár.
Amugy énis csak ezért nem veszek smr-t mert ugye ott a crm és most az árából minek hozzak ki 2 smr-t
Nekem is megvan a tulaj száma, nagyon rugalmas kereskedő.
Jövőre ugyanez a koncepció mehet, de az igények nőni fognak, sok ügyes amatőr van.
Ahogy beszélgettünk sokan mondták elindulnak 14.-én az OB Kakucsi futamán.
Érdemes elgondolkozni a folytatáson, ezt a jó csapatot nem szabad hagyni, hogy felszívódjon a semmibe.
Kis költségvetésű amatőr futamokat kell erőltetni, mint a rally túra, vagy az endurocross rendszer.
Csak azt lesz nehéz megtalálni akivel együtt lehet dolgozni ezen az ügyön!
Ez - amennyiben hű maradok a zöld véremhez - még 21 x 20 perccel fog bővülni jövő tavasszal.
Sőt , anno végig is kóstoltuk a kínálatot náluk
A dunaföldvári ktm kereskedés tulajának a számát tudom, ha azt keresed