Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak kérdem mert nekem is van még 2 50es meg egy 45mm
Csak a bizmic
Mennyiért vitték, és melyik volt?
Hejj, egy hétre meglépek. Nyomok egy kis snowboardot. Velem tart vki? Holnap reggel 8kor indulás
Okés akkor jó bulit....Majd írj és beszélünk....puszi
Arról már inkább nem itt csevegnék, de most picit lótifutiban vagyok, készülődök az esti partyra.
Mesélj kedves hallgatlak
VAgy majd msn? vagy nem ittt?!
Oksi! Mindenképp jelzek! A hideg sosem érdekelt......... Tavaly szinte végig egyedül léptem motorkázni............ hülyének is néztek páran . Szerintem amikor taliztunk Kukucskán, akkor is egyedül voltam.....

Őőőőő... meg szeretnék majd érdeklődni fotózás ügyben is!
Nem ...Rendesen rámpáról földre...Bár csak lenne szivacsgödör..akkor már a backflippet is nyomnám:S:S: De sajna azóta lerokkantam majdnem és most pihi van FMX ügyileg:(:( meg volt pályánk fmx soroksáron ott edzettünk.Azóta az sincs és semmi más se sajnos...halott itthon ez a freestyle...PEdig a világegyik legjobb flashe sztm
ezt hol gyakoroltad be van valami foam pit vagy vízbe ugráltatok bringával
Igen Én vagyok....
JA értem csak gondoltam gurulhattunk volna egy karikát...ma is egyedül nyomtam, mindenki hugyos volt Na mind1 ha van kedved és tudsz jönni akkor szólj...Meg ha csináljuk a matricát is
hali
képeid között fellelhető objektumokon te freesztájlozol ?

nem gyenge ?
Mit kell rendelni hozzá?
Dunakeszin van, de onnan csak akkor akarom elhozni, mikor már fixre itt (vagy fogalmam sincs, hogy hol) maradhat.

Még sehol sem tartok............... ha minden jól megy, akkor jövőhéten betudok lépni a Berghez, megrendelni mindent!
Elviszlek azon nem múlik
Messze van?
AMugy hogy állsz a desiganl? megvan már az elem (ek)?
Sajna nem tudok motorka közelbe jutni..............
Halee...Holnap egy kis gurulás? ha jő az idő mint ma?
Holnap egy kis kanyar?
A 2.-ra tippeltem..
1. dolgoztam.
2. máshol tartom a motorkát.
ájbíbek
Miért nem gurultál egy pár métert?