Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az tény, de Airoh jó is... Na várjunk csak, hogy mi hosz a jövö ... De nekem mindig annyi sok kell. Szóval inkább vissza fogom magamot egy kicsit ... Geizhals vagyok
Shoei Hornet Ds 1430 g.
Shoei Vfx 1330 g.
Shoei V-Moto 1270 g.

Legalábbis a katalógusban ez van.
Miért ? A te öcséd tanult a te hibádból
arra a crossra 1480 vagy 1470 volt? nem tudom már.
Corsaro!
Kinél van Bell?
Na...mondok!
Foxy gyönyörű lenne egy ilyenben...egyből megkívánnám...vagyis...ööö...inkább hagyjuk
1.270 g írnak a Shoei buksira. (V-Moto)
Shoei-knek nagyon könnyen karcolódnak a plexijeik és atomdrágán (20e körül) adják őket...
Nem, de próbálni próbáltam, kíváncsi voltam rá mi a fax kerül rajta majd' 100e Ft-ba...
Ma próbáltam egy ilyen buksit (xxs) és nagyon kényelmes volt. Persze nem elhanyagolható tény az sem, hogy van raktáron minden méretben.

link
1480
Nekem sokkal kevesebb rémlett, de akkor lehet hogy keverem valami mással...
neked shoei nem volt még, mi?
ez jó,

de mondjuk én is Bell irányba mennék, most mindenki Airohzik.

ja shoei 1480gramm

Shoei, Arai elég könnyű bukókat csinál...az ilyen Sixsixone meg One meg ezek a szögletes amcsi cuccok azok bazi nehezek 1500+ mind...
Ha versenyezni is akarsz akkor igen, nagyon gyorsan beleizzadsz és akkor bepárásodik...meg a terepszakaszokon is szopó...
1500-1700 gramm
Vifílkosztet

Amúgy mondtam hogy nézzed meg a Bell-t a Korszerű Laciéknál, abból sztem simán elég lenne az XS-es is és olyan sztem van nekik...és tutira olcsóbb mint a Shoei...
Nekem az Airoh a favorit (bocs Luki)
950 gramm és szerintem neked abból tuti jó az xs-es. Zoli most cserélte le az övét s-ről xs-re. Ha jól tudom ti egy méret vagytok.
shoei általában nehezebb szerintem van vagy 1500-1700gramm

ha jobban érzed magad akkor mehet a zárt is, de akkor egy craft vagy simpson sisakot javasolnék (streetfihjter mániában) mondjuk egy szép airbrushal!
Most jön egy hülye kérdés.............

Egy sport buksi gáz lenne supermotora?