Az tény, de Airoh jó is... Na várjunk csak, hogy mi hosz a jövö ... De nekem mindig annyi sok kell. Szóval inkább vissza fogom magamot egy kicsit ... Geizhals vagyok
Amúgy mondtam hogy nézzed meg a Bell-t a Korszerű Laciéknál, abból sztem simán elég lenne az XS-es is és olyan sztem van nekik...és tutira olcsóbb mint a Shoei...
Nekem az Airoh a favorit (bocs Luki)
950 gramm és szerintem neked abból tuti jó az xs-es. Zoli most cserélte le az övét s-ről xs-re. Ha jól tudom ti egy méret vagytok.
Shoei Vfx 1330 g.
Shoei V-Moto 1270 g.
Legalábbis a katalógusban ez van.
link
Nekem sokkal kevesebb rémlett, de akkor lehet hogy keverem valami mással...
de mondjuk én is Bell irányba mennék, most mindenki Airohzik.
ja shoei 1480gramm
Shoei, Arai elég könnyű bukókat csinál...az ilyen Sixsixone meg One meg ezek a szögletes amcsi cuccok azok bazi nehezek 1500+ mind...
Amúgy mondtam hogy nézzed meg a Bell-t a Korszerű Laciéknál, abból sztem simán elég lenne az XS-es is és olyan sztem van nekik...és tutira olcsóbb mint a Shoei...
950 gramm és szerintem neked abból tuti jó az xs-es. Zoli most cserélte le az övét s-ről xs-re. Ha jól tudom ti egy méret vagytok.
ha jobban érzed magad akkor mehet a zárt is, de akkor egy craft vagy simpson sisakot javasolnék (streetfihjter mániában) mondjuk egy szép airbrushal!
Egy sport buksi gáz lenne supermotora?