csak amiért én harcoltam keményen, neki nem kellett mást csinálnia csak beleülni a készbe ,mert mindig ö volt a kicsi ...de idővel a fejemre nőtt kb 10 cm-mel
Én is láttam már egy biztonságiőrt, akinek volt egy haverjának a hugának egy pasija, és annak a szomszédjának a kutyatrénerének a telekszomszédja is azt mesélte, hogy....94-ben vettem az első Shoei sisakomat, egy Kocinski replica-t. Ma is azt használom, és a második plexi van rajta. Régen fogkrémmel ápoltuk, ma persze van rá speciális polírpaszta...Ennyit erről. Kissé hiteltelen a dumád, de ha ez a menő, akkor ...
Az hogy kívülről milyen a te esetedben elhanyagolható, hiszen más dizájnt kapna. Egy sisak legyen kényelmes, könnyű és jól védjen. Én ezt venném elsősorban figyelembe.
Ismerősöknek van pár és erre kivétel nélkül mindenki panaszkodik!
És most ne gyere azzal hogy amikor a júra-korban Te gyorsaságiztál akkor nem karcolódtak a Shoei-k plexijei, mert az akkor volt ez meg ma van...
itt az ebay szám : 140275354666
És most ne gyere azzal hogy amikor a júra-korban Te gyorsaságiztál akkor nem karcolódtak a Shoei-k plexijei, mert az akkor volt ez meg ma van...
http://p1.bikepics.com/pics/20...
És hogy őszinte legyek, nem is tudlak elképzelni a bergen zárt sisakban