Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vissza olvastam ezt a bukósisakos eszmefuttatást, én ha lehet a Bell és a FOX mellett tenném le a voksot, na meg persze a jó öreg Troy Lee Designs
Léptem srácok
Nem az én érdemem és az Akra is másé már
Tudom, hogy bejön
de szííp a fekete KTM-d! Akrapovic rendszerrel
Olyan édesen töröd a magyart
Az minden bátya úgy lát, de valóban nem olyan egyszerű... Szerintem Piros Foxi is egy kicsit más gondolja ( legalább remélem ) ...
Semmi gond... Nem tudom, de nekem ez nem okosz baj mivel nem versenyként motorozok
Miért, a mai mercik ugyanúgy el fognak menni 1-1,5M km-t mint a régi tepsik Kötve hiszem...
csak amiért én harcoltam keményen, neki nem kellett mást csinálnia csak beleülni a készbe ,mert mindig ö volt a kicsi ...de idővel a fejemre nőtt kb 10 cm-mel
Ja, és régen nem karcolódott, de ma már igen...hihető...rá se RÁNTS...
Erről beszéltem, nagyember...94 óta hány év is telt el? 15? Akkor miről is beszélünk
ha jó akkor leütöm, na csá! megyek beregtetni az RC autot! ilyn is rég volt már!
ebayes kéri hogy nézd meg hogy valóban passzol e!

itt az ebay szám : 140275354666
Én is láttam már egy biztonságiőrt, akinek volt egy haverjának a hugának egy pasija, és annak a szomszédjának a kutyatrénerének a telekszomszédja is azt mesélte, hogy....94-ben vettem az első Shoei sisakomat, egy Kocinski replica-t. Ma is azt használom, és a második plexi van rajta. Régen fogkrémmel ápoltuk, ma persze van rá speciális polírpaszta...Ennyit erről. Kissé hiteltelen a dumád, de ha ez a menő, akkor ...
Nem is a mintájára értettem, hogy elég kevés tetszik, hanem a formájára.
Az hogy kívülről milyen a te esetedben elhanyagolható, hiszen más dizájnt kapna. Egy sisak legyen kényelmes, könnyű és jól védjen. Én ezt venném elsősorban figyelembe.
Ismerősöknek van pár és erre kivétel nélkül mindenki panaszkodik!
És most ne gyere azzal hogy amikor a júra-korban Te gyorsaságiztál akkor nem karcolódtak a Shoei-k plexijei, mert az akkor volt ez meg ma van...
Bocsi, hogy bele vau-vau, de azt hallottam, hogy FIM és UEM versenyeken nem lehet ezentúl 1300 g-nál könnyebb sisakkal indulni...
GD! Neked hány Shoei sisakod volt már?
Szerintem is, hogy inkább ne vegyél Shoei-t ... Túl drága és nehéz is ... Próbáld fel ! Tuti nincs 1.300 Gramm
Ennek a régebbi verziója volt (van) nekem is!

http://p1.bikepics.com/pics/20...
Zárt sisakban én nem gondolkodnék.
És hogy őszinte legyek, nem is tudlak elképzelni a bergen zárt sisakban
Sajna nekem elég kevés bukó tetszik.