Sziasztok srácok. Supermoto vásárláson gondolkodom, segítsetek ki légyszíves. gixxer600ról váltanék, elegem volt a folyamatos parából h mikor vág meg a rendőr.....
Szóval lényeg a lényeg: mennyire bírja egy olyan pengébb supermoto? aprilia sxv550en, valami husabergen esetleg husky 510-610esen gondolkodom, max 2-3 évesen. Szóval ha többnyire utcán vadulok valamelyikkel, elmegy-e soktízezer kilómétert mint egy utcai motor, vagy tervezzek be generált? ha igen, mikor várható?
A másik kérdésem pedig a kerekezésre vonatkozna. Milyen ezeknek a gépeknek az olajozása? bírják a sokáig kerekezést?
Bármi tapasztalat ezekről a gépekről?
biztosan megszomjazott a CBR, mert esténként látta, hogy ti mennyit isztok. az út, már tavaly is félelmetes volt, meg mondtam volna előre, csak nem kérdezted!
Háj! Nem volt sok érdekessség , csak volt velünk egy srác ,akinek a régi cébéerje kizabálta magából az olajat és a Slash-company sietet a segitségére
Két éve nem jártam Felsőtárkány -miskolcra vezető szerpentinen, most verettem arra , de olyan kátyus meg murvás, h halálfélelmem volt
Sziasztok!
Ez alapján a leírás alapján állította már be esetleg valaki a karbiját?KTM 640 karbi beállítás
Ha igen,akkor:ha megcsinálom,hogy kicserélem vagy az 1.2es levegőfúvókát 1.1-re VAGY a 45ös benzin fúvókát 47.5-re(melyik a jobb?) és a főfúvókát is akkorát rakok bele amekkorát igényel,de nem csinálok olyat,hogy kivágok a rugóból,meg a tuskó alját kifúrom és a súbertűt is hagyom ott ahol van(azt érdemes elpiszkálni a leírtak szerint?) akkor adok a szarnak egy pofont,vagy lesz valami pozitív következménye?
Előre is kösz!
az oakley-nál ez nem így van. minden lencse lexan alapanyagú. ez egy spéci, nagy kopásállóságú műanyag. nem azt mondom, hogy nem karcolódik, de nehezebben sokkal, mint más. és természetesen nem sárgul be.
Szóval lényeg a lényeg: mennyire bírja egy olyan pengébb supermoto? aprilia sxv550en, valami husabergen esetleg husky 510-610esen gondolkodom, max 2-3 évesen. Szóval ha többnyire utcán vadulok valamelyikkel, elmegy-e soktízezer kilómétert mint egy utcai motor, vagy tervezzek be generált? ha igen, mikor várható?
A másik kérdésem pedig a kerekezésre vonatkozna. Milyen ezeknek a gépeknek az olajozása? bírják a sokáig kerekezést?
Bármi tapasztalat ezekről a gépekről?
Köszönöm
Zolika!Ez Ferkó érdeme valojában, ő az olajmágnás/MISKA/!
Ugye azért a pürét megetted mielőtt kihült volna?
Két éve nem jártam Felsőtárkány -miskolcra vezető szerpentinen, most verettem arra , de olyan kátyus meg murvás, h halálfélelmem volt
Nagyonszépen köszönjük Sm Lacának és barátainak a gyors szegitséget a haveromnak
Tud valaki írni valamit a Rieju rr 50 Spike-ról? Hogy milyen, megérie venni, milyen hibák fordúlnak elő, milyen tartós? köszönöm előre is!
Ez alapján a leírás alapján állította már be esetleg valaki a karbiját?KTM 640 karbi beállítás
Ha igen,akkor:ha megcsinálom,hogy kicserélem vagy az 1.2es levegőfúvókát 1.1-re VAGY a 45ös benzin fúvókát 47.5-re(melyik a jobb?) és a főfúvókát is akkorát rakok bele amekkorát igényel,de nem csinálok olyat,hogy kivágok a rugóból,meg a tuskó alját kifúrom és a súbertűt is hagyom ott ahol van(azt érdemes elpiszkálni a leírtak szerint?) akkor adok a szarnak egy pofont,vagy lesz valami pozitív következménye?
Előre is kösz!