van van. hát az átépítőkét, nem is tudom ez csak két kerék, a fain munkától messze van. de kezdetnek megteszi apropó, mindenkitől kérdem: az első teló tetején a szelepekkel a teló keménységét variálom elvileg, ugye? szóval ha nyomok bele plusz levegőt, elvileg keményebb lesz bocs, ha nagy baromságot írtam
Sziasztok!
A motorom terhelés alatt, gázelvételkor a szokásosnál intenzívebben visszadurrog.Azt mondták, hogy a szelepeket kell beállíttatni.Ti mint 1hengeresekben jártas személyek mi a véleményetek?
Ha tényleg a szelepekkel van a gond, attól még lehet vele járni, vagy inkább ne erőltessem?
most beszéltem Koph-al, és azt mondta, hogy olajcsere alatt, feldobja az ötletet. mi nagyjából 1kor érkezünk a pályára: SMLACA, Slash-, a "berges házaspár", TM fun Zsooolti és én. remélem többen is lesznek a pályán.
Jó reggelt !
Akinek van kedve csatlakozni egy kis guruláshoz szóljon...Fél 11 kor van nálam a tali a XIX-be. Itt egy kis olajcsere Kennyek meg Foxynak és indulunk is ..
Ennyit azért értek hozzá, h nem Most már igen, jövő héten viszem,h lelakkozzák a tankot és az oldalidomot, de az csak 2 nap és ennyi. Ezt a nyarat biztosan lefutom vele, aztán KáTéeM
rendszám van?
érettségi előtt egy utolsót
A motorom terhelés alatt, gázelvételkor a szokásosnál intenzívebben visszadurrog.Azt mondták, hogy a szelepeket kell beállíttatni.Ti mint 1hengeresekben jártas személyek mi a véleményetek?
Ha tényleg a szelepekkel van a gond, attól még lehet vele járni, vagy inkább ne erőltessem?
Köszi
Akinek van kedve csatlakozni egy kis guruláshoz szóljon...Fél 11 kor van nálam a tali a XIX-be. Itt egy kis olajcsere Kennyek meg Foxynak és indulunk is ..
Aztán jönni felénk is, hogy megtudjam csodálni a gépet!
Huh, akkor most már nagyon tuti a gép!