Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van van. hát az átépítőkét, nem is tudom ez csak két kerék, a fain munkától messze van. de kezdetnek megteszi apropó, mindenkitől kérdem: az első teló tetején a szelepekkel a teló keménységét variálom elvileg, ugye? szóval ha nyomok bele plusz levegőt, elvileg keményebb lesz bocs, ha nagy baromságot írtam
te is erősíted az átépítők számát

rendszám van?
el ám
elcserélted a kerekeket?
Na mivan itteeen, nézz köörül! Aki valóban köörülnéé zörül. Nagykőrúúttooon véggigmegyek, aazistenszerelmére Úmennyi jónNő!

Nekem csak akkor durrog,ha kezd kifogyni a benzin és tartalékra kell tenni.Lehet csak a karbin kell állítani kicsit,ahogy bejött a meleg
délután azt hiszem én is gurulok egyet
érettségi előtt egy utolsót
szerintem nézesd meg valaki hozzáértővel
Sziasztok!
A motorom terhelés alatt, gázelvételkor a szokásosnál intenzívebben visszadurrog.Azt mondták, hogy a szelepeket kell beállíttatni.Ti mint 1hengeresekben jártas személyek mi a véleményetek?
Ha tényleg a szelepekkel van a gond, attól még lehet vele járni, vagy inkább ne erőltessem?

Köszi
most beszéltem Koph-al, és azt mondta, hogy olajcsere alatt, feldobja az ötletet. mi nagyjából 1kor érkezünk a pályára: SMLACA, Slash-, a "berges házaspár", TM fun Zsooolti és én. remélem többen is lesznek a pályán.
Tudtommal annyi, mint Kukucskán.
jaja, ott mennyi a pályabérlet? májusban kurva sok szabadnapom van szal én benne vagyok
Huh, még nem tudom, de valamikor egy Visontát is be kellene ikatatni!
mikor megyünk legközelebb Kakucsra?
Reggelt!
ne a városban gurulgásszatok, hanem gyertek lefelé visontára!
jóreggelt
Jó reggelt !
Akinek van kedve csatlakozni egy kis guruláshoz szóljon...Fél 11 kor van nálam a tali a XIX-be. Itt egy kis olajcsere Kennyek meg Foxynak és indulunk is ..
nnna jszkát !
ja, ja, a gépet................a gazdáját, meg semmi (csak vicceltem)

Aztán jönni felénk is, hogy megtudjam csodálni a gépet!
Ennyit azért értek hozzá, h nem Most már igen, jövő héten viszem,h lelakkozzák a tankot és az oldalidomot, de az csak 2 nap és ennyi. Ezt a nyarat biztosan lefutom vele, aztán KáTéeM
Nem nem!

Huh, akkor most már nagyon tuti a gép!
Mééé? 2 személyes?