Foxikám:
jó lenne pályázni, de az én tudásom még nem olyan szintű hogy pályán közlekedjek a "vadak" közt...
bár ha ebbe a tempóba fejlődők bármi elképzelhető, mert a mai Bergelést már nagyon élveztem és több mindenre tudtam figyelni!
Végre leraktam a lábam a kibaszott lábtartóról és tudtam pár gyors kanyarvételt végrehajtani!
Na meg az első féket próbálgattam és ha a stopie még nem megy..... de miután bemelegedett a gumi sikerült egykét rövidet fékezni plus a berges durva motor fék hááátt jól meglepődtem és aztán ahogy kettőből kitolt aztán 3 4 és már kurvára lobogtam a sárkányon..... húúúú
szóval nagyon élveztem a mai gurulást
kemenyseget legkonnyebben azzal tudsz varazsolni bele, hogy kicsereled a benne levo olajat sűrűbbre.
Esetleg atszelepelteted, erosebb rugo bele.
De pont azért van a légtelelnítő nyílás rajta, hogy levegő minnél kevesebb legyen benne. Ezért ajánlott minden komolyabb használat után a 2 kis légterlenítő csavart kitekerni és "kicisszenteni" belőle a levegőt. Ezzel növeled a szimeringek élettartamát
Rendszámos a paripa!
Egyedül az msn-t nem néztük meg, de talán azt már én is megtudom csinálni.
Szerinted milyen a tiedhez képest?!
Mi tetszett és mi nem benne?!
A pénteki Kukucskát már én is élveztem. Nagyon kezes az én kis drágám!
Mekkora a nyomás lenne az ideális?
Egy barátommal találkoztam.
Tényelg,megjavult már a számítógéped?
Foxikám:
jó lenne pályázni, de az én tudásom még nem olyan szintű hogy pályán közlekedjek a "vadak" közt...
bár ha ebbe a tempóba fejlődők bármi elképzelhető, mert a mai Bergelést már nagyon élveztem és több mindenre tudtam figyelni!
Végre leraktam a lábam a kibaszott lábtartóról és tudtam pár gyors kanyarvételt végrehajtani!
Na meg az első féket próbálgattam és ha a stopie még nem megy..... de miután bemelegedett a gumi sikerült egykét rövidet fékezni plus a berges durva motor fék hááátt jól meglepődtem és aztán ahogy kettőből kitolt aztán 3 4 és már kurvára lobogtam a sárkányon..... húúúú
szóval nagyon élveztem a mai gurulást
Mi jót csináltál a fent? - persze csak ha publikus.
Az enyém is jó volt.
Az ám, csudijó volt!
Veled mizus? Milyen volt a hétvége?
Nagyon jó volt ma is motorkázni!
Régen éreztem magam ilyen jól!
Csütörtök város, péntek KTM tesztnap, szombat Citadella, ma pedig egy kis gyakorlás!
Köszönöm szépen srácok! ( Tomekkk, Koph, Gábor )
Ma egy 10 kilós potyka kanyargott helyettem a vizipályán....
Alig bírtam követni... de aztán befogtam
kemenyseget legkonnyebben azzal tudsz varazsolni bele, hogy kicsereled a benne levo olajat sűrűbbre.
Esetleg atszelepelteted, erosebb rugo bele.
De pont azért van a légtelelnítő nyílás rajta, hogy levegő minnél kevesebb legyen benne. Ezért ajánlott minden komolyabb használat után a 2 kis légterlenítő csavart kitekerni és "kicisszenteni" belőle a levegőt. Ezzel növeled a szimeringek élettartamát
ha vmit nem jól írtam javítsatok ki
respect
wolfi