Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na hi
ilyen ez a szar
állat mi
Őőő oké, köszi:) Igazából csak arra lettem volna kíváncsi milyen anyagi háttér kell, hogy űzhessem ezt a hobbit majd később!
kb. olyan 10-12 ből egy egész napot ki lehet hozni benzinnel együtt talán még kevesebből is de ha leírsz egy gumit is akkor több
Egy kissé butuska kérdésem lenne a pályázókhoz! Körülbelül mennyibe kerül nektek ez a hobbi? Mondjuk egy pályanap? (A motor árát leszámítva)
Jön a meleg.Érzem.
Jah, így is a kezem szétfagyott még bevittem a szerszámokat!
Ja.Akkor nemszóltam.A hideg nagy úr.
Van hátul 2fxr, 1vxr, 1 fxr kosárba, 1 leonardó, 1 drz, meg 1 NRG! Meg QRVAHIDEG!
Műhely televan hogy a lakásban csinálod?
Vagy neki kijár a különleges bánásmód?
Azért van egy kis szopka vele. kell 2 alátét, meg ehy 14mmer hosszabb távtartó, + előre egy uj tengely!
naa végre.....
Sziasztok!
Van egy SM610-es Huskym. Gumit szeretnék rá venni és a Michelin Pilot Power 2ct-t néztem ki.
Van vkinek tapasztalata ezzel a gumival?
Csak utcán használnám, előre is köszi,
Geri
Az még az 51es lánckerékhez van! Az sm-é 41es! van hozzá másik lánc.. :)
Hali! Nem túl laza a lánc?
Nah ma dolgoztam kicsit! Alakulamolekua!
Nem megy el a kép valamiért. még próbálom:)
Hali! Bocs, hogy beleszólok, de nem teljesen jó amit írtál a láncnyúlásra, mert két szem közt nem jó mérni, mert olyan kicsi a nyúlás, hogy nem lehet megállapítani. Úgy van, hogy 1-21. szem között max 319mm lehet. Azért kell így, mert ennyi szemnél már pontosabban lehet mérni. Ez a méret csak az 520-as láncokra vonatkozik. Itt egy kép is, hogy érthetőbb legyen.
nekem nem tetszik egyik sem

meg ez a hó se
azt hittem mire haza jövök majd nem lesz már semmi erre meg még esett
hááá ha ilyen vázakat csinállna a ktm még nekem is lenne egy
Yah viszont az első SMR átalakított jobban sikerült
milyen szép a váza nem?