Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak nagyon sok a sün a városban...egyre jobban nézelődnek amikor húúúzok egy nagyobb gázt
Az nekem is tökéletes...ma még moziba is kell mennem az Asszonnyal,különben nem gurulhatok kicsit sem....
jólvan jólvan nem akarok sokat menni csak épp egy picit cirkálni valamerre
Szia Xlzx....
Figyelgetem mit beszéltek meg és hol találkoztok....lehet én is csatlakoznék...
szevasztok! nincs meleg,de süt a nap... Koph és a többiek? mai nap?
Jó reggelt..
Befagyott a medence megint...kicsit még várok azzal az indulással...
O.K.
Elmentettem a számod,enyém az adatlapomon,ha kell.
Mi addig még szülni is fogunk .
Anya március 21-re van kiirva.
Tölünk még 1 óra mocival az út...
Várunk szeretettel.
(tudom a lencsénél elég gány a kép,de nem jól verte vissza a fényt,nem volt kedvem szarakodni vele így maradt a telibe színezem opció) ilyenre akartam,csak nem tükrös a lencse..
ne punnyadjatok! menjünk valamerre holnap
héj! holnap egy guriga ha szép időnk lesz?
Piros, kék vagy fekete.
Én is a főúton fogok menni, szóval ez teljesen jó ötlet! Se matricám, és attól, ha arra gondolok hogy a DRZ-vel autópályán kell mennem. Így lesz hol tankolnom, nem kell GPS, és nem is kell egyedül végigmennem mind a 156 km-t! Úgyhogy benne vagyok
Holnap rádcsörgök akkor vmikor.
Van egy csomó lehetőség az ebay-en. Találtunk több lehetőséget is...
Ha gondolod,menjünk együtt...Bár nekem nincs matricám a pályára...De ha Dunaújvárosnál átjössz a hidon,és jössz pest felé 2o km-t,akkor megállhatsz nálunk pihenni,és mennénk innen együtt.De nem eröszak...
Okés.... Főleg az Isten motorjával...
Giraffe kipu(k)ról vmi infó?
Rendben...várunk!
de csak akkor ha jólesik. na hogyisvanez
Ha nem esik,csatlakoznék a csapathoz....
Milyen színűt?
Hát ha megdobsz vele (de finoman, nehogy kiszúrja a szemem ) Addig is itt az enyém: +3620 42 00 530 . Bence, Csódör, Akra vagy amit akarsz
csörögj rám ..ha ráérek mehetünk...addig fingom nincs mi lesz még..
március 19-21.! Szombaton gondoltam, 7 körül elindulok, a 6-os főúton felbattyogok, megkeresem a cuccost, körbenézelődök, 1-2 körül meg eljövök, aztán a többi attól függ h h jönnek össze a dolgok. Ha lesz kivel menni, akkor lehetne egy Citadella, parkolós baromkodás, vagy akármi, ha senki nem jön, akkor hazamegyek. Vagy lenézek kakucsra.
...és meg is marad!