Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló!
A slickek árait és méreteit küld el nekem légyszi!
köszi
[email protected]
ha már füleseknél tartunk.. én is árulok... sony mdr ex 85 és sony mdr ex 700as...nem kispályás dolgok és csak 5ezret kérek darabjáért....
ráadásul nagyon komolyan szól!
bohi nekem is jöhetnek a képek!
Neee... már mindent kitalálnak hogy eltudják adni
Küldjél képeket az adatlapomon található mélre aztán lehet elszerzünk valamit.
Sziasztok!nem akarom zavarni a fórumot,tudom nem itt kell hirdetni,de ha esetleg valakit érdekel a következő cuccokból valami,írjon.Van egy gázgyorsítós akra rendszerem 450-s ktm-re(sx,exc,smr)smr450en használtam 5 üzemórát,tehát kitünő állapotú.az új ára 365,én 270-ért adom oda.van egy rakás slickem,szinte mindenféle keverékben(Talmáéktól vettem át amikor felmentek gp-be,5 körösek és újak)van egy gyári gumimelegítőm,gumivágógép,sm bak(gyári),nyakmerevítő(gyári ktm),blokkvédő,egy vb-s váltóelektronika bulgáriából,rajtgép.stb.ha tudtok segíteni ezeknek az eladásában,megköszönném.sajnos pénzt kell gyártanom,sérülés miatt fekszem itthon már egy hónapja és még van híjja mire meggyógyulok :-( A számom.:204647446 Köszönöm!
Thanx.
Köszi
erre csak azt tudom mondani h Gyönyörű
Én is örülök, bár nem ment el. Csak akkor picit elkenődtem, de van egy hölgy aki megdobogtatta a dugattyút a szívem helyén aztán így könyebb volt
én már néztem és nagyon zsiradék!
a mai napon kaptam!
Galéria?
Azért örülök,h visszatért az életkedved, már csak a jóidő hinyzik, a +15 fok vagy több..............
fontos dolog a munka
aha elhiszem éljenek a dolgozó nők
van egy két kontaktom, de sajnos nem az oldalon keresztül sosem beszéltem a csajszikkal. De van egy kettő, akik a személyes kedvenceim voltak
Erről a livejasminról, nincs 1-2 "élő"Jasmin ismerősöd ?
7végéim szabadok. Szerencsére egyik se fix munkaidős. Abba megőrülnék.
Akkor idén nem nagyon fogsz motorozni
Egy építő ipari vállalkozást menedzselek + a csóka akivel szerződtem akar csinálni egy stúdiót a livejasmin on.

Rámbízta a feladatot.
Plusz az OVB nél is alkalmaztak, de ott egyenlőre tanuló fázisban vagyok.
hol dolgozol most?
jóóóestét

újból van melóm dől a sok zseton

ezt most meg kellett osztanom a világgal mert happy vagyok nagyon
Egy fél Jaegert kérnék, kisérőnek köszi semmit, LaciCRM-nek meg valami háziszilvát