Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dehogy vagyok én felháborodva
én tisztában vagyok ezzel , én azért vettem igy mert nemvolt jogsim meg nincs is és igy legalább 50esként tudtam hasznáálni, amugy meg pont erről beszéltem hogy kár hogy nincs rendszám, dehűt ez van akor viszem lefelé az árat amig nincsen megfelelő vevő. Mert ugye mindenre megvan az ember
Szivesen, bármikor
Jaja, mondtam: 88-as kiadás. Még a hagyományos telós.
Kell még esetleg kép?
EZ TECCIK
Amikor megvetted akkor nem volt gond hogy nincs papírja mert annyival kevesebbet kellett fizetni érte - most hogy el akarod adni fel vagy háborodva ha vki felhívja rá a figyelmedet hogy ezért kevesebbet fognak fizetni mert nincs papírja...
ok

jááá
ez régi cr
ebbe jólenne az sm szettem, előre is meg hátra kis faragással
Laci, használd a "válasz erre" gombot, mert elvesztem a fonalat...
lökj már be valami értelmes képet a gépről
280 meg a cr
Ide írom inkább a CR-t, ne a közös üzenőfalat offoljuk szét...
A CR annyira beteg, hogy fogalmam sincs, mi baja, de nem is akarok vele foglalkozni...lehet, hogy semmi.
Hiába rúgdostam annak idején, CSAK tolásra indult be, és alacsony fordulaton leáll. Ennyi. Meg kicsit csúnya
135 az irányára. Lehet alkudni. Ja, első fék szar.
Amúgy hiánytalan, és működik, kompresszió van benne. Nekem marhára nem kell!
most igy tényleg elgondolkodtam hogy vajon ki fogja megvenn a motorom, rendszámnincs, csak anyi a baj amugy nagyon jó kis motorka lenne...
ezaz kúrd el az üzletem
szerinted hány ijen van?
és még sosem hallottam róla hogy gáz lenne(nemakarom védeni a fajtánkat meg erre amugy is van egy külön topic) itt pl 4 haver van aki igy tolja...
persze persze, de most eladni akarom a motort nem elmondani mindenkinek hogy: NEVEDD MEG MERT NINCS RÁ PAPIR MEG SZÉTVAN HAJTVA MEG 20 CENTIS KANYAR VANA VÁZBAN MEG HÁBLHÁBLHÁBLH
Ennyire nem akartam vészjósló lenni, de nekem is ilyesmi jár a fejemben...Ebből ronda nagy baj is lehet, ha valaki ilyennel mászkál.
kell csináljál, elég ha elszenveded! De gondolom tisztában vagy vele Te is hogy mennyire naiv kijelentés volt ez a részedről...ennyi erővel védőfelszerelést se kéne hordani hiszen motorozni indulsz, nem elesni...
már nem zöld a kerék az csak a szerelés alatt volt ojan szutyok amint kész lett jött a festés
nemcsinálok balesetet
Slash-! Alapanyagot hol vetted?
amugy a kerekeket 65-70be gondoltam, ha crm be kellett volna akkor még fékátalakitót távtartókat és sárvédőt is adnék
Hát egészen addig nincs is gond amíg nincs gond...de azzal remélem tisztába vagy hogy ha balesetben érintetté válsz ezzel a motorral, akkor az sokba fog kerülni...
amikor megvettem a motort akkor ugy volt hogy másnap megyek a fűzött sm szettért amit megkaphatttam volna barátim áron ( ) wr 450es alól. a srácnak mondtam telón hogy CRM be kell ő meg crt nézett abba belement volna de a crmbe nemtudtuk sehogysem belevarázsolni
más az első felfogatás mert neked forditott teló nekem meg nem hátul a tárcsa ijen tnyr alaku azt elég nehéz lenne összehozni . nekem az volt a jó hogy hátul miunimális átalakitással az eredeti távtarókkal bement az nsr kerék elől meg csak fékátalakitó kellett.
ja kitudja menyi km van benne
az enyémbe csak 26ezer
az még jó nem?
ja és ebből csak 9ezer kb a poliniben
Nem jó? Mi a különbség? (komolyan kérdezem, ezt nem vágom)

A féktárcsa más? Vagy mi?

(amúgy mennyi lenne, csak elviekben...)