képzelem,hogy akkor hogy szólna nem tom hogy kell megcsinálni,hogy tápot adok neki,ez még megy...csak aztán rá kell kötni a fejegységre hogy az kapcsolja,ki be...
aha az a szívóoldal ...oda becsavarsz egy 6-os csavart esetleg rézalátéttel de ne hosszút hogy belógjon a szvícsőbe és jó is van ....
a kémény résznél meg valami komolyabb dugót tegyél oda mert az fbs meg ilyesmi sziló taknyok már önindítózásnál elégnek ott tudom berúgós a motrod
na oda valamilyen alumínium dolgot tegyél vagy vaskorongot vagy akármit ami beszorul oda /írtam pénzt is/ és a koptatók meg benttartják.......aztán mehetsz is
ezt a felsö képet nem tudom annyira kinézni, de ez a karbinál lévö rész? ha jolmlátom egy csavar be van csavarva a csö helyére és annyi?
Meg ami a leömlöknél van, azt be kéne akkor ragasztani valamivel? Fbs ilyesmi az jo?
sőt szereltem ilyen osztrák pályagépet mint a tiéd és ott valamilyen schilling pénzérmét nyomnak oda a torok közé és már nyelezik is mint a disznó........és ott forog a pénz mint az állat mikor megkopik a helye
a kémény résznél meg valami komolyabb dugót tegyél oda mert az fbs meg ilyesmi sziló taknyok már önindítózásnál elégnek ott
na oda valamilyen alumínium dolgot tegyél vagy vaskorongot vagy akármit ami beszorul oda /írtam pénzt is/ és a koptatók meg benttartják.......aztán mehetsz is
Meg ami a leömlöknél van, azt be kéne akkor ragasztani valamivel? Fbs ilyesmi az jo?
De ez felmegy a vázba is egy retek csö, meg megy 1 a karbihoz is, vagyis a beömlöhöz is. Akkor 3 helyen be kell dugozni?