De aki olyan KTM fun mint én vagy itt még sokan közülünk az úgyis talál magának cuccot! Meggondoltam magam a motorvételről is! Úgy volt hogy yamaha Xt 125 Sm aztán inkább várok még 1 évet és veszek egy új 450 SMR-t ha minden úgy alakul ahogy terveztem! De azt megfogadtam hogy használt motort többet nem, meg ha veszek most akkor csak is szigorúan KTM!
" Ready To Race "
Okkéy! ha végleges hogy meik kell akkor küldöm is! Az a gond a női cuccokkal hogy 40 kg-os és 145 cm-es csajokra van tervezve de ezek szerint ezek nem tudják hogy nem mindenki etióp.. ..
De ez a dolog vissza üt rátok csajokra/nőkre ahogy hallom hogy nem nagyon találtok motoros kesztyűt meg csizmát sem.. legalább is nekem ezt panaszoljátok!
Oksa, csak egy képet vagy a cikkszámát küldd el. Valóban nehéz a döntés, mert egy csomó klassz cucc van a katalógusban. Nekem sajna egyszerű, egyik női cucc se jó rám
te sosem okozol azt!
De ahogy mondtam akkor cipőt győrben és ahogy most hirtelen megnéztem a katalogot kinéztem egy hosszú gatyát meg egy pólót kellenék megint de nehéz választani mert über .... jó mindeggyik!
Akkor elnézek a KTM-hez Győrbe mert ott van a legközelebb hozzánk KTM kereskedés! Aztán a cipőt akkor onnan, de mindenféleképpen nyélbe szeretnék ütni veled eggy üzletet ismét szóval neki is állok nézegetni a powerweart!
" Ready To Race "
De ez a dolog vissza üt rátok csajokra/nőkre ahogy hallom hogy nem nagyon találtok motoros kesztyűt meg csizmát sem.. legalább is nekem ezt panaszoljátok!
De ahogy mondtam akkor cipőt győrben és ahogy most hirtelen megnéztem a katalogot kinéztem egy hosszú gatyát meg egy pólót kellenék megint de nehéz választani mert über .... jó
De ezt veszem bóknak!