Én egyszer sem voltam sm pályán, és van 60 kiló elönyöd is :D
Ez már 2 előny.
Nem ekkora méreteket gondoltam hozzád a képek alapján, igaz csak végigfutottam vdani galériáját.
(csak a 75D-ig jutottam el)
Hát erre csak annyit tudok mondani: nincs se jogsim se motorom, csak a párom szokta odaadni a sajátját, kb 6x voltam sm pályán és mindig ugyanazon, plusz 158cm magas vagyok és 42kg. Ne legyél kishitű.
Persze, ki lehet fogni néha ilyen jó vételeket (Ócsán van most 0 km-es SX125 1,1M-ért), de alapvetően minimum 10-15%-kal drágább a KTM a japánoknál (KLX450 1,9M+regadó-EXC-R 2,2+regadó, RM125 1,2M-SX125 1,7M stb.)...
2,4 ért már lehet kapni full újat ( 2007-es) de találtam 2006-os bemutatómodelt 2 milláért ami csak annyit ment hogy kitologatták a boltból meg esténként vissza meg állítólag egy tesztnapon vett csak részt és ennyit volt használva!
Mint tegnap is irtam nekem tök mindegy, hogy van-e rajta vagy sem.
Szerintem, ha a dugó átég, akkor már tök mindegy a pénztárcának melyik megoldás.
De 16e km-nél ez a veszély nem fenyeget.
Meg amennyit mentem ezzel, igaz azt sem tudom hol van Kakucs, de felállítanám vele a valaha mért leglassabb körrekordot.
Ettől olcsóban is van itthon 0 üzemórás, dobozban! Páran vettek már a topicról is.
Erős a forint, most kell venni...
Ez már 2 előny.
Nem ekkora méreteket gondoltam hozzád a képek alapján, igaz csak végigfutottam vdani galériáját.
(csak a 75D-ig jutottam el)
Mondjuk vele nem locsolkodsz biztos...nagyobb vödör viz leviszi a környékről.
Szerintem, ha a dugó átég, akkor már tök mindegy a pénztárcának melyik megoldás.
De 16e km-nél ez a veszély nem fenyeget.
Meg amennyit mentem ezzel, igaz azt sem tudom hol van Kakucs, de felállítanám vele a valaha mért leglassabb körrekordot.
Amúgy 21...