Szevasztok Banditák!Egész jó autós fórúm lett.Én szeretem a kihivásokat /mint Zoli32/olasz robogó /aprilia Sr karbis/Édesanyámnak Fiat Uno 1,1 nekem Alfa Romeo 156.No ezt 9 hónaposan vettem 39 ezer km-el az SPQR-nél valami középvezető autója volt/azóta a cég bezárt/ 2,9 milláért.A szervizen meg kisebb elektromos hibán kivűl semmit nem kellett költeni.Most 80 ezer km van benne 11 évesen! Igen komoly futásteljesitmény!Idén kemény 580 km zavartam bele.Úgy néz ki mintha a szalonból most hozták volna ki.No ezen fogok igazán nagyot BUKNI!Ezzel az erővel vehetnék egy-egy 250 és 400-as Banditot valamint egy Italjet és Aprilia DiTech robogót.Ja és álmaim veteránját egy Junakot./na ez is egy nagyon szar motor volt/Ebből azt akarom kihozni ha valaki nem egy autóbuzi sokkal jobban jár ha vesz egy idősebb megbizható lehetőleg diesel autót!Ha feldobnám Bandit találkozón piában amit az Alfán bukok egy vizimalmot biztos elhajtana!Az erő legyen veletek!
Jól értem Suzukiba GL5 -ös váltó olaj? Nem erős az egy kicsit?
Differenciál művekhez használják kifejezetten extrém (nagy terhelés) körülmények esetén. Nagyobb a nyomásállósága (mechanikus) és sokkal savasabb vagy is, ha API GL4 szabványú helyett API GL5 szabványú kerül a váltóba, akkor elképzelhető, hogy megeszi a tömítéseket és a korrózióra hajlamos alkatrészek korrodálni fognak.
A GL4 -re tervezett hajtóművek alkatrészei sokszor nem kompatibilisek a GL5 olajok agresszív adalékaival.
Erre vigyázz!
Uh, én lecseréltem a Stiftben a váltóolajat pár éve. Nem kellett volna?
Ja, sima mezei hajtóműolajat tettem bele. Az jó, vagy spéci olaj kell bele?
Nincs gond a váltóval amúgy, de ha valami különleges olaj kell, akkor inkább veszek bele.
Mondjuk sokat nem megyek vele. Kb. dolgozni járok vele, meg boltba.
Feladom!
Még egyszer mondom, hogy hallomásból írtam amit írtam, és nem Ignis, nem Vagyonőr, hanaem újfajta Swift. Nem tudom, hogy a váltójuk egyforma-e, vagy a Swift-é másfajta.
Az egész téma úgy jött szóba, hogy mentem valamilyen javításra, és éppen toltak be egy Swift-et a műhelybe váltócserére.
Kérdeztem tőlük, (mert nekem is furcsa volt): hogy ezek is elromlanak?
Válasz: a váltójuk lefekszik, ha nem cserélnek benne olajat.
Tuti nem volt még benne 100.000 km.-er.
Ha nem igaz, hogy ez jellemző, akkor elnézést kérek minden Suzuki tulajtól a pánikkeltésért, mert Én jó ár-érték arányú autónak tartom a Suzukit.
Igy gondolom én is. Nem látom értelmét lecserélni másik kocsira, amire nekem egy autó kell azt tudja, elvisz a-ból b-be 4.6-5 literes fogyasztással, nagy, kényelmes, és nekem formailag is nagyon bejön.
Igazából semmi olyat nem tudna nyújtani egy újabb autó ami a malacban nincs meg, talán a jobb gyorsulást, de arra meg ott a motor, az autó szó meg a száguldozás, gyorsulás kifejezések nálam nem egy lapon említendő dolgok. Az autó praktikum a motor meg egy drága játék felnőtt gyerekeknek
Kimész télen jégre, kitámasztod a hátsó kerekeket, felgangolsz 5-be, egy B30-as falazóblokkot támasztasz a gázra, majd elmész ebédelni. Mire visszaérsz, lesz benne még 20 ezer
Differenciál művekhez használják kifejezetten extrém (nagy terhelés) körülmények esetén. Nagyobb a nyomásállósága (mechanikus) és sokkal savasabb vagy is, ha API GL4 szabványú helyett API GL5 szabványú kerül a váltóba, akkor elképzelhető, hogy megeszi a tömítéseket és a korrózióra hajlamos alkatrészek korrodálni fognak.
A GL4 -re tervezett hajtóművek alkatrészei sokszor nem kompatibilisek a GL5 olajok agresszív adalékaival.
Erre vigyázz!
Ja, sima mezei hajtóműolajat tettem bele. Az jó, vagy spéci olaj kell bele?
Nincs gond a váltóval amúgy, de ha valami különleges olaj kell, akkor inkább veszek bele.
Mondjuk sokat nem megyek vele. Kb. dolgozni járok vele, meg boltba.
Még egyszer mondom, hogy hallomásból írtam amit írtam, és nem Ignis, nem Vagyonőr, hanaem újfajta Swift. Nem tudom, hogy a váltójuk egyforma-e, vagy a Swift-é másfajta.
Az egész téma úgy jött szóba, hogy mentem valamilyen javításra, és éppen toltak be egy Swift-et a műhelybe váltócserére.
Kérdeztem tőlük, (mert nekem is furcsa volt): hogy ezek is elromlanak?
Válasz: a váltójuk lefekszik, ha nem cserélnek benne olajat.
Tuti nem volt még benne 100.000 km.-er.
Ha nem igaz, hogy ez jellemző, akkor elnézést kérek minden Suzuki tulajtól a pánikkeltésért, mert Én jó ár-érték arányú autónak tartom a Suzukit.
-vettem kocsit
-Milyet?
-Passatot!
-Malac?
-Nem, a mosolygós.
3. kívülálló kolléga:
-Ti betegek vagytok b+...
Igazából semmi olyat nem tudna nyújtani egy újabb autó ami a malacban nincs meg, talán a jobb gyorsulást, de arra meg ott a motor, az autó szó meg a száguldozás, gyorsulás kifejezések nálam nem egy lapon említendő dolgok. Az autó praktikum a motor meg egy drága játék felnőtt gyerekeknek
Kimész télen jégre, kitámasztod a hátsó kerekeket, felgangolsz 5-be, egy B30-as falazóblokkot támasztasz a gázra, majd elmész ebédelni. Mire visszaérsz, lesz benne még 20 ezer