ami ezen a linken van az a tiéd lehet...
)
Meg hasonló f*szságok, önigazolások, amit arra szoktak mondani, hogy maguknak is bedumálják, hogy jó az úgy ahogy van...és ettől különleges (pl. egy nemlináris kiszámíthatatlan --szeszélyes motor)
Még is szeretem a kis CB-t.
én ugy hogy egy CB-F 500 konkrét oldalra vágása betonon való puffanásig!
De nyugi.... teszmotoro volt kani bukócsővel (valsz az is volt a hiba mert letettem volna a lábam de beleakadt aztán puff) a motornak nem lett baja.. nekem viszont ugy meghuzodott az oldalam hogy majd befostam. papirQTJa vok
Viszont előző CB témához szolva kövezzetek meg, de nekem nagyon nem jönnek be! (persze izlések és pofonok) se külsőre és az a sor 2 jájjj aki kitalálta!
Mert ez történt a Boxer BMW-vel.
Köhöm... ha van pénz nem akadály. Éremes, amúgy az oldalukat átnézni, vannak szívfacsaró motoros képek
Pár hónapot dolgoznak, pár hónapot járják a világot motorral. Nem értem miért nem Africa Twinnel nyomulnak :)) Az biztos hiánycikk volt a szalonban...
Egy honda CB tulajnál ez idegi alapon megvan :) Aztán rájöttem a CB rádió szinonímára
jah sokat nem áltunk a moccnál, mikor megjöttünk bevágtunk egy szendót aztán majd csak mikor indultunk olyan 4-5 fele mentünk visza, akor már kopárabb volt a parkolo! Közbe meg végigjártuk a moccokat, aztán mind két oldalrol lestük a gyorsulást, majd oldalra vágtuk az ingyen CBket a tesztpályán!
Aztán egy kis streeeh fighter azt jöttünk is!
A TDM900 már jobb az injektor miatt fogyasztásban a 850-hez képest, viszont injektoros motor nekem köszönöm nem kell! (legyen sík egyszerű gyújtás elektronikája, és kiforrot vákuumos karbija. ECUk, Micuk, Icuk;szenzor hegyek(!) kíméljenek
)
Egész egyszerűen felháborítónak tartom ezt a rendszert. Egy posztoló rendőrnek sebességkorlátozó hatása van a forgalomra. Ha megállít akkor rád hatványozottan. De ez a bokorból titokban fényképezős buli, ahol 60 nappal később kapod a számlát semmiféle sebbességlassító hatással nem bír. Egyszerűen sunyi aljas pénzbeszedés. 05.01-05.04 12.000 fotót készítettek. Eddig miért nem voltak ilyen aktívak? Hol voltak, amikor 3x öltek majdnem meg a kereszteződésekben?
Magánszemélyek is mérhetnek? Uramatyám hova tartunk? Dolgozzon a yard, nehogymár a adóforintjainkból fenntartott hatóság munkáját is a lakosság végezze, amiből megint csak ők kapják a jussukat. Meg az amúgy is széthúzó társadalomba minek újabb "spicliket" beépíteni? Eddig is szerettük a közterületeseknek jelentő unatkozó nyugdíjasokat, mi lesz, ah kiderül róluk, hogy még fotóznak is?
És még sorolhatnám... De csak felb@szná az agyam...
Bocs srácok