Ez a Full-Gas - nál hangzott el. A Kicserélték a sportlégszűrőmet gyárira, mert túl szegény volt a keverék szerintük és ezzel a kombinációval nem tudták elérni a megfelelő dús keveréket. Kiváncsi leszek mennyire ugrik meg a fogyasztás...ill. a teljesítmény vissza...az tény, hogy mintha kicsit egyenletesebben menne.
nekem is az van, mégis tudok szinkronizálni. Nem benzin/levegő arányt állítanak ilyenkor, hanem egyformára a vákuumot a szívócsatornában. Ha jól tudom.
ti elképzelhetőnek tartjátok, hogy egy szinkronizálást azért nem tudnak elvégezni, merthogy "a motoron a sportkipufogó és sportlégszűrő már túl sok együtt és nem lehet beállítani a megfelelő benzin/levegő keveréket"?
Én sem szoktam láncot mosni. max ronggyal lehúzom róla az olajsarat, ha már durva.
Motoromban 50.000 van, szinte újkora óta sportszűrő ( 8 éves ) és még mindig 120Le/116 Nm-t mértek tengelyre.
Én már biztos nem cserélem vissza gyári szűrőre.
Újabb kérdéssel készültem mára, csak, hogy frissen tartsam az ismereteiteket :-)
Nagybanditra előre milyen fékbetét kell? Típus/évjárat alapján az alábbi listát kaptam (2004, 1200-es bandi):
MCB659 Lucas Standard betét
MCB659CRQ Lucas Hyper Carbon Racing fékbetét
MCB659SRQ Lucas Sinter Road Racing fékbetét első
MCB659SV Lucas Performance fékbetét
Az árak nagyjából 8000-10000Ft között szórnak egy garnitúrára...Itt a garnitúra vajon az első két duplára, vagy csak egy duplára értendő?
a blokkot én brigeciol al ill gázolajjal takarítom. szép tisztra mindig. láncot is lemosom szintén ezekkel.
a többi részét autósampon slag aztán szárazra törlés.
A nagynyomású csak árt a gépnek, akkor inkább maradjon koszos. Gyengére nyitott slaggal fellazítani a koszt, utána langyos samponos/mosogatószeres/csodaszeres vízzel kefével/szivaccsal több soron átmosni, után szintén pisilősre állított slaggal leöblíteni, maradék koszon mégegyszer átmenni, mégegyszer leöblíten. Ahol még mindig van dzsuva, oda WD-s rongy, utána Alaska ronggyal/szarvasbőrrel cseppmentesre törölni, azt kész. Esetleg évi egy vaxolás.
Láncot én nem pucolok.
Próbálom úgy irányítani a pacsálást, hogy ne menjen rá víz. Ha netán mégis lejönne a kenőanyag- eddig nem jött- akkor száradás után befújni. Én nem vagyok híve a lánctisztításnak-lejön a spré magától is-, eddig össz 3szor csináltam életemben. Az utolsó láncom 30ezer felett ment el ennek ellenére.
Vettem egy 600as Banditot, első nagymotor, eddig nagyon elégedett vagyok, egy kérdésem lenne: Hogyan lehet legkönnyebben tisztán tartani? (azon kívül, hogy nem használom, és letakarom...:)) Azt hallottam, a 'sterimol' közelről viheti a festést is a blokkról, messziről meg nem hatékony - pedig lehet, ez lett volna az első, amivel nekiugrok. Brigiciolt javasoltak fogkefével a leömlőkhöz, ha elszíneződnének, és ecsettel a blokkhoz, merthogy a Brigiciol az gázolaj alapú és nem bántja a festést.
Vélemény?
Persze benne van, de kérésre a főtengelyt is felújítják. És természetesen az ár ezt is tartalmazza! ű
Sportlégszűrő: mindenki a maga bőrét (motorját) viszi a vásárra! (mikor keresztülnézek a kimosott sportlégszűrőn, én magam is csodálkozom , hogy azon csak a malomkő nem fér át, de ilyenkor belekukantok és beleujjazok a légszűrőházba, szívócsonkba, és azért akkor kicsit megnyukszom...)
karbiszinkron kell: Minál szarabb a motor szinkronja, annál nagyobb eredmény lesz egy jó szinkronizálás végén.
És szerintem is, ha használtan jutsz egy géphez (én már csak tudom ) érdemes azonnal csinálni egy átfogó karbantartást, aminek listája akár megegyezhet egy komolyabb szervizintervallum listájával (olaj , gyertya, szelep, szűrők, stb.,...). És utánna nem fog meglepetés érni ugye egyik szerpentinen sem...
Az árak egy hajszálnyival magasabbak(2% kb), mint a neten, mert ausztriában más az adókulcs, mint németországban.
Megéri kimenni, de ha valami nagyon akciós cucc kell, kérdezz rá előtte telefonon, nehogy potyára menj.
Motoromban 50.000 van, szinte újkora óta sportszűrő ( 8 éves ) és még mindig 120Le/116 Nm-t mértek tengelyre.
Én már biztos nem cserélem vissza gyári szűrőre.
Nagybanditra előre milyen fékbetét kell? Típus/évjárat alapján az alábbi listát kaptam (2004, 1200-es bandi):
MCB659 Lucas Standard betét
MCB659CRQ Lucas Hyper Carbon Racing fékbetét
MCB659SRQ Lucas Sinter Road Racing fékbetét első
MCB659SV Lucas Performance fékbetét
Az árak nagyjából 8000-10000Ft között szórnak egy garnitúrára...Itt a garnitúra vajon az első két duplára, vagy csak egy duplára értendő?
a többi részét autósampon slag aztán szárazra törlés.
Láncot én nem pucolok.
Próbálom úgy irányítani a pacsálást, hogy ne menjen rá víz. Ha netán mégis lejönne a kenőanyag- eddig nem jött- akkor száradás után befújni. Én nem vagyok híve a lánctisztításnak-lejön a spré magától is-, eddig össz 3szor csináltam életemben. Az utolsó láncom 30ezer felett ment el ennek ellenére.
Vettem egy 600as Banditot, első nagymotor, eddig nagyon elégedett vagyok, egy kérdésem lenne: Hogyan lehet legkönnyebben tisztán tartani? (azon kívül, hogy nem használom, és letakarom...:)) Azt hallottam, a 'sterimol' közelről viheti a festést is a blokkról, messziről meg nem hatékony - pedig lehet, ez lett volna az első, amivel nekiugrok. Brigiciolt javasoltak fogkefével a leömlőkhöz, ha elszíneződnének, és ecsettel a blokkhoz, merthogy a Brigiciol az gázolaj alapú és nem bántja a festést.
Vélemény?
Sportlégszűrő: mindenki a maga bőrét (motorját) viszi a vásárra!
karbiszinkron kell: Minál szarabb a motor szinkronja, annál nagyobb eredmény lesz egy jó szinkronizálás végén.
És szerintem is, ha használtan jutsz egy géphez (én már csak tudom
Megéri kimenni, de ha valami nagyon akciós cucc kell, kérdezz rá előtte telefonon, nehogy potyára menj.