Azt tudom, hogy kiveszi a tiltást, de gyanítom, kb annyi kivenni a gsx-en, mint a banditon. A fokozatkijelzéssel kapcsolatban vagyok szkeptikus. Régebben még fordulatmérő sem volt. Most sem tenném rá a golyóim, hogy töbségünk sűrűn a fordulatszámait elemezgetné rajta
A fokozatjelző, meg még egy kütyü, amit lesni kell. Na, ennyi
(Az az idióta gazdája nem gondolt rá, hogy sebességbe rakja szegényt.) Eredmény: 1db kuplungkar vége letört; blokk oldalán karcolások; bal index ház repedt.
Mittudomén hogy mire jó!
A marketing szöveget ismerem, annak bedöltem...és kész.
Néha idegesen ránézek, föleg ha a tanktáskától látom, és akkor nem váltok hetediket, vagy szitkozódom, hogy vajon mennyi ideje utazhatok 5.ben.
De a Giprot AGO-ék állítólag már pár esetben kimérték padon, és hozott valamit a konyhára. A visszafogott fokozatok kinyitásakor volt némi változás. De pl a B-Kingnél így megfutotta a 309km/ órát , és nem tiltott le. És még egy csomó jó tulajdonsága is van, pl eset tök szépen világít, olyan búcsúsan!
Tippem szerint bandit, de a létező néhány tipus közül vajon melyik? Mert az AGO-sat csak az injektoros vizeshez lehet berakni, így ekkor ha nem ilyened van már nem is kérdés hogy mi marad.
(nem ismerem oket, csak a nev alapjan).
Másrészről ki nem állhatom, ha úgy néz ki a motor kormánya-műszerfala, mint egy helikopter fedélzete, amiről talán csak a giroszkóp, maradt le a műhorizonttal. Többen már ismerik a GIPRO-s küzdelmeimet, mert én bizony visszavittem az első vásárlás után egy héttel, mert gusztustalanul lehetett csak elhelyezni, aztán mikor kellett a Power Commanderhez, akkor is elfért addig behajtogatva az aksi mellett míg ki nem találtam neki ezt a módosított kormánybilincset.
Mást már nem kívánok felbarkácsolni. Ezt tapasztaltam a görög út alatt is amikor még fel kellett küzdenem a PDA-t a Navigáció miatt. Egyszerűen rájöttem , hogy a képtelen vagyok feldolgozni a sok infót a kijelzőkről, és pl. rendszeresen kintfelejtettem az indexet. Összezavart a kétféle sebesség ami a GPS szerint volt és amit az óra mutatott, az idők ami az útból volt hátra, és ami a műszerfalon volt, stb, stb, ...és akkor még ott volt a komunikációs szett amiben vagy a barátnőm énekelt, vagy zene szólt. Egy biztos mire idönként végigcsekkoltam a kijelzőket, műszereket, felébredtem a 20 órás út alatt. De néha igazából ( mikor már vizióim voltak )csak egy szimpla tekergő motorozásról álmodtam, uticél nélkül, ahol nincs sebességkorlátozás, és váltogathatsz össze-vissza, nem kell figyelned semmilyen visszajelzőt, és a sisiakban csak a saját örömteli üvöltésedet , vagy dünnyögésedet hallod.
És tényleg! A felújított M72-esemen sem figyelem soha azt az egyetlen egy km órát sem, mert akkora a kilengése, hogy úgy sem tudnám kiátlagolni semmilyen kompjuteres algoritmussal sem a sebességemet, meg úgy is tudom , hogy 80-nál nem megy többet, de a boxer kéjes finom vibrációja mindenféle kütyük nélkül leköti az pilóta figyelmét ! Föleg ha még menet közben szeretnéd a kézi előgyújtás szabályzóval megtalálni az optimális gyújtásszöget, hogy jobban "huzzon " a motor...