a K75 a világ egyik legtartósabb motorja. Min 3x túlél egy suzkát
Csak a stílust néztem, az meg megtévesztően hasonlított
Anno nem En kezdtem a temat. Alapvetoen nem erdekel ki mivel jar, vagy mire eskuszik. Megcsak marka buzi sem vagyok, jopar gyarto van aki gyart olyat ami tetszik. Pl a BMW 1250 GS is tetszik, csak keves hozza a penztarcam. Ezert probalok mindenben ar-ertek aranyt nezni, persze a sajat szempontrendszerem szerint. Es nem faj ha neha nincs igazam.
Maximális tisztelettel, de le kell írjam hogy szavaidból és a gondolatok mögött vélt érzelmekből úgy tűnik, mintha elfogult lennél a japán gépekkel kapcsolatban és innentől kezdve nem lehet relevánsan értelmezni amit írsz, mégha van megalapozott valóság tartama is.
Szerintem nagyon fontos a motorkerékpár gyártásban (és minden gyártásban természetesen) hogy a vevői igények felmérése elég alapos legyen és a "célközönségnek" megfeleljen gyártás és értékesítés után.
Európában nem véletlen alakult ki egy másfajta értékrend. Ehhez az értékrendhez (ill.változáshoz) az európai gyártók sokkal könnyebben alkalmazkodnak, mint a távol-keletiek akik egy sokkal szélesebb körben próbálják a piacot teríteni.
Láttam már jópár európai és Japán motorkerékpár gyárat (ezt nem nagyképűségből mondom. a lehetőség adott mindenkinek),szervízeket. A Japán kultúra ismerete alapján megmondom őszintén, jó nekem itt Európában az európai termékekkel együtt.
Nem mellesleg az "Európa identitás zavara" erőteljesen körvonalózodik jelenünkben, anélkül is hogy nem a "saját" termékeinket erősítenénk.