Amúgy próbáltam én mindenhogy indítani,de a probléma nem most kezdődött. Kicsit sűrű időszakom volt,aztán bevallom kiment a fejemből a gép egy pár hétre...jöttek a hidegek és gondoltam megjáratom kicsit. Előtoltam,szivató semmi,gáz semmi,csak szépen az átfolyós állásra nyomtam a csapot,bementem meginni egy kávét,kimentem indít és szikráját nem mutatta,hogy lelkesedne a dologért. Betolni meg köszönömszépen
Ha mellette futok,akkor az a retek kerék beblokkol amint sebességbe teszem...ha meg fater tolja meg,ő meg nincs a legjobb erőben és kifullad 5 sec után. Volt már 1-2 motorom és azok beindításával semmi probléma nem volt,szal nem a technikával van a baj. Csak akkor viszont nem értem,hogy miért makacsolta meg ennyire magát,amikor ilyen 10-15 fokokban első pöccintésre már ment is.
Szoval szerintem egy szerelő biztos hamar megtalálja a hibát- azért vannak. Ha nem szégyelje magát
Nagyon felb**ta az agyamat.Ha bárkinek van valami építő jellegű ötlete (nem olyan,hogy darabold össze körfűrésszel azt a MÉH telepre,mert az már nekem is eszembe jutott
),akkor ki vele,ne tartogassa!
Multkor feltöltöttem az akksit,akkor tök süket,mert már szarrá szívta magát. Ma meg szétszedem,gyertyák ki,kicsit kiszellőztetés...erre indítanám és mostanra meg az akksi fingott meg.
Murphy bácsi megint a környéken ólálkodik
Ha holnap/holnapután se indul be,akkor eladom egy zacskó gumicukorért.
Kutya válaszolta meg a kérdésemet.