Ráadásul amit mond annak igen nagy létjogosultsága van! Ezek a gépek komoly korban vannak már és nagy többségük Japán piacokról származik kituggya mennyi km-el és kituggya mennyi hibával. Sajnos tapasztalatból mondom én is,hogy nagyon bele lehet nyúlni a szarba!
)
Neha ott is le tudok tenni egy komolyabb fejlesztest az asztalra.
Amúgy kiszedtem sokszor a gyertyát indítózás után és nedvesek,szóval a benzinellátással nincs gond...meg hát amikor utoljára letettem akkor is teljesen hibátlanul működött. Szikra is van mindegyik hengerbe,megnéztem...az egyik jól meg is b*szott,hogy rohadna meg
1. Jawa 250 /1959/ 2. Bandit 1200S /2003/ Amúgy kellemes unnepeket minden mocisnak!
A motort amúgy próbáltam tolni kettesben,egy kis hátra előre toszigálás után egész normálisan megy. Majd valahogy megpróbálom tényleg felmelegíteni,mert ez így nem állapot. Nagyon remélem,hogy nem most akar kicseszni velem,mert karácsonyra beújítottam tanktáskát,meg plexi vétele is tervbe volt véve...de ha így rosszalkodik,akkor nem jár neki semmi ajándék
Hátha sikerül valahogy. De már kezd fogytán lenni a lelkesedés
Egyezik a vélemény:-)
Amugy igaz.....
Én most jöttem be:-)
Pöccre indult a gép...........a robogót meg rugdostam vagy 3 percig:-)
Egy dolog baszarinccccsa nagyon a csöröm:-) hogy ezek a marha japók miért úgy tették fel a KM órát, hogy ha sztenderen pörög a kerék akkor is számlálja a KM-eket?
Most belehajtottam álló helyzetbe 5km-ert:-))) Ha ez igy megy tovább akkor tavaszra qurvára túllépem a szervízhatárt:-))))
ÉS..................
Én is kivettem az akkut, de most egy időre nagyon hideg napokat mondanak.